Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța DGASPC Constanța deschide licitație pentru furnizarea de produse în vederea dotării unor amplasamente din Lumina (DOCUMENT)

ro

21 Oct, 2024 19:05 412 Marime text
DGASPC, Sursa foto: Facebook




 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a deschis o licitație publică privind furnizarea de produse in vederea dotarii a 2 case de tip familial (CTF) în judetul Constanța, localitatea Lumina, str.Morii, nr.70P si a unui Centru de Zi de Recuperare (CZR) situat in localitatea Lumina, str.Morii, nr.70J in cadrul Proiectului ”Inchiderea Centrului de Servicii Comunitare Orizont” cod SMIS 116058.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a licitației este de 149.190  lei.
 

Descriere succintă:
 
Obiectul achiziţiei il constituie furnizarea de produse aferente proiectului „Închiderea Centrului de Servicii Comunitare Orizont” respectiv aparatură electrocasnică, echipamente PSI,echipamente de birotică e etc, în vederea dotarii a 2 (doua) Casute de tip Familial, pe strada Morii,nr. 70P,in localitatea Lumina , judetul Constanta conform loturilor prevăzute si dotarea centrului de zi de recuperare situate in localitatea Lumina, str.Morii, nr.79J, județul Constanta.
 
 
Licitația va avea loc pe data de 06-11-2024, ora 15:00.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 06.11.2024, ora 15:00, pentru toate loturile.
 
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
IPJ Tulcea a atribuit un contract de 400.000 de lei pentru repararea și întreținerea autospecialelor, autovehiculelor și microbuzelor din dotare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii