Licitații Constanța MapN achiziționează polițe de asigurare de viață pentru personalul din Forțele Navale! (DOCUMENT)
Licitații Constanța: MapN achiziționează polițe de asigurare de viață pentru personalul din Forțele Navale!
08 Aug, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
701
Marime text
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța, Baza Logistică Navală, organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în furnizarea serviciilor de asigurare de viață.
Licitația va avea loc pe data de 05 septembrie 2024, iar valoarea maximă estimativă a acordului-cadru este de 6.280.686,00 lei.
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este reprezentat de servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale, care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, precum și servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul care execută misiuni aeronautice în cadrul Forțelor Navale Române, pentru perioada 20 septembrie 2024 – 19 septembrie 2026 (730 zile).
Contractele subsecvente se vor încheia la solicitarea unităților militare contractante, în funcţie de fondurile bugetare alocate şi executarea misiunilor de către personalul unităţilor din Forţele Navale.
Totodată, numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor sau candidaturilor este de 15 zile, iar autoritatea contractantă va răspunde tuturor solicitărilor de clarificări/informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Proiectul de achiziții publice nu este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.
Conform sursei citate, se acceptă ofertă pentru cantitatea maximă a acordului cadru. Contractele subsecvente încheierii acordului cadru se atribuie fără reluarea competiției.
Pe timpul derulării acordului cadru, atribuirea unui contract subsecvent se face operatorului economic clasat pe primul loc. Atunci când, din motive obiective sau operatorul economic plasat pe primul loc este în imposibilitatea de a încheia/derula un contract subsecvent, atribuirea contractului subsecvent se face operatorului economic plasat pe următorul loc în clasament.
Operatorii economici care depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condiţiile legii din ţara de rezidenţă, din care să reiasă că aceştia sunt legal constituiţi, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii precum şi faptul că au capacitatea de a realiza activităţile ce fac obiectul contractului.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
MApN achiziționează servicii de asigurări facultative de viață pentru personalul din forțele navale care execută activități de parașutism și de scufundare pe teritoriul României! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii