Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța MApN pune la bătaie peste un milion de euro pentru reparații capitale la cheurile și danele de acostare din Cazarma 2745 Mangalia (DOCUMENTE)

ro

04 Aug, 2024 17:00 218 Marime text
Foto ilustrativă - Portul Militar Mangalia

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02542 Focșani organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în furnizarea serviciilor de consolidare și reparații capitale la cheurile și danele de acostare din Cazarma 2745 Mangalia, județul Constanța.
 
Licitația va avea loc pe data de 21 august 2024, iar valoarea estimativă a acordului-cadru este de 7.438.704,89 lei, fără TVA.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în furnizarea serviciilor de consolidare și reparații capitale la cheurile și danele de acostare din Cazarma 2745 Mangalia, județul Constanța, mai exact - prin acest contract se vor achiziționa lucrări - execuție lucrări a căror valoare estimată este 7.438.704,89 lei fără T.V.A., lei fără T.V.A., defalcată astfel: 2017– C – 2745 Mangalia - 673.518,48 lei ( execuție lucrări) - 16.837,96 lei ( organizare de șantier) Total 2017– C – 2745 Mangalia = 690.356,44 lei fără T.V.A Cheltuielile diverse și neprevăzute aferente 2017– C – 2745 Mangalia sunt în valoare de 134.703,70 lei fără TVA.
 
Autoritatea contractantă va comunica tuturor operatorilor economici răspunsurile la întrebările de clarificare primite – însoțite de întrebările aferente – luând măsuri pentru a nu dezvălui identitatea celui care a solicitat clarificările respective, prin publicarea acestora pe site-ul www.e-licitatie.ro - SEAP - în cadrul anunțului de participare aferent prezentei proceduri în secţiunea „Documentaţii şi clarificări”.
 
Totodată, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în a 6-a zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Între criteriile de atribuire se numără și prețul cel mai scăzut oferit de entitatea comercială.
 
Cerințele tehnice definite la nivelul anunțului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea standardelor, la un anumit producător, la mărci, brevete, tipuri, la o origine sau la o producție/metodă specifică de fabricație/prestare/execuție, vor fi înțelese ca fiind însoțite de mențiunea „sau echivalent”.
 
Documentaţia de atribuire va fi obținută prin accesarea site-ului www.e-licitatie.ro. Solicitările de clarificări şi răspunsurile la acestea pe toată durata de desfăşurare a procedurii vor fi transmise doar utilizând SEAP şi vor fi semnate cu semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat în condițiile legii, fără a fi criptate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Portul Militar Mangalia intră în reparații! MApN pune la bătaie 1,5 milioane de euro pentru consolidarea cheurilor și danelor de acostare (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii