Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA scoate din conturi peste 1,3 milioane de lei pentru determinarea și evaluarea noxelor de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

ro

12 Jun, 2024 13:48 695 Marime text
  • Contractul „Servicii de determinare si evaluare a noxelor profesionale de la locurile de munca din CNE Cernavodă – 2 loturi", scos la licitație de Societatea Națională Nuclearelectrica.
  • Achiziția are o valoare estimată de 1.340.420 lei.
  • Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 18.07.2024, 15.00, acestea urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP
  • Garanția de participare (GP) se constituie astfel: pentru Lotul 1 in valoare de 12.600 lei, iar pentru Lotul 2 - în valoare de 800 lei.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA anunță organizarea și desfășurarea unei licitații pentru atribuirea contractului „Servicii de determinare si evaluare a noxelor profesionale de la locurile de munca din CNE Cernavoda – 2 loturi", în valoare estimată de 1.340.420 lei.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 18.07.2024, 15.00, acestea urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP. Ofertantii pot depune oferte pentru unul sau ambele loturi. De asemenea, ofertanții vor prezenta pentru fiecare lot în parte Lista principalelor servicii similare prestate în ultimii 3 ani (raportat la data publicării anuntului de participare) a căror valoare cumulată este de cel puțin 300.000 lei pentru Lot 1 și de cel putin 20.000 lei pentru Lot 2.
 
Garanția de participare (GP) se constituie astfel: pentru Lotul 1 in valoare de 12.600 lei, iar pentru Lotul 2 - în valoare de 800 lei.
 
Garanția de participare trebuie să fie irevocabilă și constituită în suma și pentru perioada de valabilitate cel putin egală cu perioada minimă de valabilitate a ofertei, astfel cum a fost solicitată prin documentația de atribuire.

 
În ce constă achiziția publică

 
Obiectul achiziției îl constituie prestarea serviciilor de determinare și evaluare a noxelor profesionale de la locurile de muncă din CNE Cernavodă, pentru o perioadă contractuală de 48 luni, grupate în două loturi, după cum urmează:
 
- Lotul 1: Servicii de determinare și evaluare agenți chimici/fizico-chimici, ambianță și microclimat de la locurile de muncă din CNE Cernavodă, în valoare estimată de 1.260.420 lei, fără TVA;
 
- Lotul 2: Servicii de determinare și evaluare niveluri de expunere a lucrătorilor la campuri electromagnetice la CNE Cernavodă, în valoare estimată de 80.000, lei fără TVA.
 
 
Responsabili de atribuirea procedurii
 
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Valentin Ovidiu Nae – director CNE Cernavodă; Antonie Costin – director Direcția de Operare CNE Cernavodă;  Laurențiu Coca – director Direcția de Producție; Dumitru Benchea – director Direcția Tehnică CNE Cernavodă; Adrian Dan Dugaiasu - director economic CNE Cernavodă, Sibel Chespi – șef Serviciu Analize cost -Buget, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă; Carmen Mihaela Frunză – șef Serviciu Contabilitate și Patrimoniu, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă; Georgeta Ionescu – șef Serviciu Financiar, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă; Milica Răduță – șef Birou Juridic și Contencios; Dana Lavinia Vladu-Dinu – consilier juridic principal, înlocuitor de drept șef Birou Juridic și Contencios;  Cristian Ion Predescu – inginer șef Departament Planificare Strategică și Achiziții (DPSA);  Florin Georgescu – șef Serviciu Planificare Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer șef DPSA; Luminița Livădaru – șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer șef DPSA; Ileana Tiron – șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări (SASL); Mihaela Sonia Popa – economist specialist SASL, înlocuitor de drept șef SASL; Daniel Elian Mircea – inginer Specialist SASL, înlocuitor de drept șef SASL; Alexandru Emilian Nedelcu - inginer șef Radioprotecție, SM și PSI;  Mădălina Mihaela Neagu - inginer Op. CNE principal; Gabriel Livadaru – inginer Operare CNE Specialist; Marius Radu – șef SSM PSI.

Persoane care au întocmit/ verificat/ avizat/ aprobat caietul de sarcini sunt: Mădălina Mihaela Neagu, Marius Radu, Alexandru Emilian Nedelcu/ Laurențiu Coca.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
SN Nuclearelectrica verifică comportamentul construcțiilor prin măsurători la tasare. Două imobile de la Cernavodă și unul din Constanța, vizate
 
Nuclearelectrica SA investește peste două milioane de lei pentru implementarea unei platforme tip PMS la CNE Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii