Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ din Cernavodă cumpără alimente de peste jumătate de milion de lei (DOCUMENT)

ro

02 Aug, 2024 12:00 178 Marime text
Scoala Mircea Eliade Cernavoda, alimente
  • Contractul privind furnizarea alimentelor este scos la licitație de Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ din Cernavodă.
  • Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 09.08.2024.
  • Valoarea estimată a contractului de achiziție publică este de 511.000 lei.
 
Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ din Cernavodă anunță organizarea unei licitații pentru atribuirea contractului „Furnizare alimente“, în valoare estimată de 511.000 lei.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 09.08.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi  și la aceeazi oră. Oferta trebuie să fie valabilă până la 09.10.2024.
 
Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante definite conform a articolului 21, alin 5 și 6 din HG nr.395/2016 în ceea ce priveste organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Menasan Ingy-Selma - director, Dumitrescu Aureliana - prof. înv. prelcolar, Ene Mihaela Florentina - administrator patrimoniu, Dinu Cristina - profesor învățământ preșcolar, Marcu Elena-Tatiana - administrator patrimoniu.
 
Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o forma de înregistrare în condițiile legii în țara de rezidență, să reiasă că sunt legal constituiți, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că au capacitatea profesionala de a realiza activitățle care fac obiectul contractului.
 
În vederea îndeplinirii cerinței de calificare referitoare la capacitatea tehnică și profesională, ofertanții vor prezenta o listă a principalelor furnizări de produse similare cu cele care fac obiectul contractului livrate în ultimii 3 ani. Din listă trebuie să rezulte că ofertantul a livrat produse similare celor care fac obiectul prezentei achiziții, în valoare cumulată de cel putin 511.000 lei fără TVA, la nivelul a unu sau mai multe contracte.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
Citește și:

 
Unitățile de învățământ din Ovidiu, județul Constanța, dotate cu mobilier. Firma Imp Expert Business SRL va încasa peste un milion de lei (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii