Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Conferință de presă cu ocazia evenimentului „Motostivuitoristul în Arenă” din Constanța. Iată despre ce se discută (FOTO)

ro

29 Aug, 2024 11:09 275 Marime text

 
  • Sâmbătă, 31 august 2024, în mall-ul Vivo din Constanța va avea loc ediția a 2-a a Motostivuitoristul în Arenă, începând cu ora 15.00.
     
Sâmbătă, 31 august 2024, în mall-ul Vivo din Constanța va avea loc ediția a 2-a a Motostivuitoristul în Arenă, începând cu ora 15.00.

Ce se întâmplă la eveniment?
  • Concurs între cei mai buni motostivuitoriști din țară!
  • Demonstrații spectaculoase de îndemânare și talent, pentru că probele de concurs sunt deosebite!
  • Tombole cu premii atractive! 
  • Show-uri acrobatice oferite de echipa DEMENTOR!
  • Concurs de cunoștințe tehnice! 

În acest context, conferința de presă despre ceea ce implică acest eveniment are loc astăzi, 29 august, 2024, la The View.

Pe lângă Anton Traian Antoniadis, participă și Costin Avatavului, director adjunct Port Constanța.

Antoniadis ia cuvântul primul.

„Bună ziua, bine v-am găsit și regăsit. Suntem bucuroși să anunțăm ca sâmbătă, ora 15.00, indiferent ce ne zice unul și altul, dăm startul Motostivuitoristul arena ediția a doua. În toate porturile și în toată România trebuie subliniată importanța motostivuitoristului. Portul Constanța ne-a oferit fără să ezite, CN ACN la fel, ne ajută sa ducem la capăt un obiectiv ce este de interes pentru toată zona. I-aș da cuvântul domului director Costin Avatavului”.


UPDATE:

Ia cuvântul Costin Avatavului.

„Vă felicit pentru inițiativă! Suntem la al doilea an al competiției și ne arată cat de importante sunt meseriile din port. De ce este important? Pentru ca arătăm cat de buni și profesioniști sunt oamenii din portul Constanța. Vrem să tragem un semnal de alarmă și să promovăm aceste meserii printre tineri. Ne dorim să le promovăm și cat de important este să te implici. Avem și arbitrii și sperăm să iasă un eveniment foarte frumos”.


Organizatorii mai spun că aceste meserii sunt la baza lanțului logistic.

UPDATE 2:

Cristi Țăranu (barbă) de la Romanian Port Development - „Din perspectiva tradiției Constanța din operațiunile portuare, de când a fost înființată Constanța la nivel de Tomis, a fost oraș portuar. E păcat să nu ducem tradiția și la nivel de oraș, ne promovăm proprii tineri și meseriași, le arătăm ca există o industrie frumoasă pe bani buni. Bineînțeles meseria de motostivuitorist este cea mai folosită, cel mai folosit utilaj în orice domeniu, de la supermarket la depozit. Are o gamă de utilizare foarte mare”. 



UPDATE 3:

Antoniadis ia cuvântul înapoi.

„Salariile sunt extraordinar de bune în portul Constanța, însă important este să facem acest eveniment cu zâmbetul pe buze. Va fi și o tombolă și multe premii deosebite pe care le veți afla la nivelul evenimentului. O tombolă deja au început înscrierile la Vivo, dar când începe evenimentul vor fi și biletele roșii la tombolă pentru cei peste 18 ani. Școala Portuară o să ofere și gratuit și cu reducere 10 cursuri de stivuitoriști. Deci 10 cursuri pentru a oferi o meserie de baza pentru un tânăr și care se plătește foarte bine. Ne mândrim să spunem ca tot ce înseamnă MAI (Garda de Coastă exemplu) vor avea o expoziție și vor veni cu oferte, la fel și IPJ. O să fie Jandarmeia și ISU cu utilaje speciale. Vor fi și cursuri de prim ajutor. O să vină din Timișoara tăticii motociclismului din România pentru un spectacol inedit. Va fi un spectacol pe cinste! Veți avea tot ce înseamnă din patronajul din port daca vreți să găsiți locuri de muncă în Portul Constanța. S-au înscris 30 de concurenți la competiție. Nu putem să înscriem orice concurent. Trebuie să fie meseriaș. Cine va câștiga premiul 1, vedeți placheta aici, premiul în bani va fi de 5.000 lei. În afară de asta va primi din partea sponsorilor diferite cadouri. Față de anul trecut când concurenții au trebuit să ridice o monedă, anul acesta concurenții vor trebui să joace și bowling cu motostivuitorul. Cel mai tânăr participant are 22 de ani”. 



Citește și:
LIVE TEXT: Ședință a Colegiului Prefectural la Constanța! Gradul de pregătire a școlilor pentru noul an școlar, pe ordinea de zi (GALERIE FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii