Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Text+Video Start în Campionatul Național de Canotaj pe Mare de la Constanța. Elisabeta Lipă este prezentă (FOTO+VIDEO)

ro

30 Aug, 2024 11:00 278 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța


Vineri, 30 august 2024, de la ora 11:00, pe Plaja Reyna din Constanța are loc conferința de presă ce va prilejui Campionatul Național de Canotaj pe Mare (Juniori, Seniori și Masters). Competițiile vor avea loc în perioada 30 - 31 august, pe plaja Reyna, iar probele se vor desfășura în cele două zile, între orele 08:30 - 13:30.
 
Gazda acestui eveniment este Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, iar în cadrul conferinței vor fi prezenți și sportivii medaliați la Jocurile Olimpice – Roxana Anghel, Marian Enache și Gianina van Groningen.

UPDATE 1: Roxana Cioculescu va deschide conferința.


„Este a doua ediție a campionatului de canotaj. Avem aproape 150 de sportivi la start ce vor concura in diverse probe. Probele sunt simplu băieți, simplu fete, dublu băieți și dublu fete. Roxana Anghel, vicecampioană și campioană olimpică se numără printre sportivii care participă la campionat. Revin de fiecare dată cu mare plăcere aici. Vreau să felicit juniorii noștri pentru că au ajutat România să termine în topul medaliilor mondiale de la campionatul din Canada. Valoarea întotdeauna primează. Când ești bun faci lucruri deosebite. Federația Română de Canotaj demonstrează că și imposibilul poate deveni posibil când te dedici”.

Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța ia cuvântul.

„Mă bucur să mă aflu în prezența atâtor campioni, mă bucur că avem mulți sportivi aliniați la start. Vreau să felicit și sportivii clubului Constanței”

Valentin Gavrilă, președintele Federației Române de Canotaj:

„Transformăm acest antrenament de pe apele liniștite ale lacurilor pe apele mării.”.

UPDATE 2. În acest moment, vin medaliați de la canotaj.







 










​Citește și
Sportivii de pe litoral încheie vara cu participări la competiții naționale și internaționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii