Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Conferință la Casa Județeană de Pensii Constanța. Detalii despre recalcularea pensiilor

ro

05 Sep, 2024 13:56 313 Marime text










Astăzi, 5 septembrie a.c., la sediul Casei Județene de Pensii Constanța are loc o conferință prezentată de directorul acesteia, Cristina Samoilă. 

Subiectul  conferinței este legea pensiilor intrată in vigoare in 2024.



UPDATE: 

„Începând cu 2 septembrie o parte din pensionari au primit cupoanele cu pensia recalculată.”, spune Samoilă, directorul Casei Județene de Pensii Constanța.

„Pensionarii nostrii care nu au ințeles această recalculare s-au prezentat la Casa de Pensii pentru a se lămuri. O parte dintre ei, cei care nu au înțeles, au depus cerere pentru recalculare. Astfel că, dacă s-a înregistrat vreo eroare în deciziile deja primite, ținând cont de volumul foarte mare de dosare pe care le-am soluționat, vor primi o decizie de revizuire a recalculării. În luna octombrie toți pensionarii vor primii fie decizia de recalculare, fie cea de revizuire.”

Corina Samoilă susține că nu ai fost diferențe foarte mari între pensia anterioară și cea recalculată. Aceasta mai  subliniază că nicio pensie nu scade în urma recalculării.

„Cererile pentru revizuire sunt foarte puține, ținând cont că pensionarii care au venit au primit și explicațiile aferente, înțelegând formula de calcul.”, a conchis directorul Casei Județene de Pensii Constanța, Corina Samoilă.


Amintim că în urmă cu câteva zile aceasta a declarat că în ceea ce privește județul nostru, „Constanța a finalizat toate deciziile de recalculare a pensiilor pentru toți pensionarii. Toate deciziile au fost trimise prin poștă. ​În județul Constanța avem 149.586 de pensionari. Dintre aceștia, la 80 de procente au crescut pensiile“.









Citește și
Șefa Casei Județene de Pensii Constanța, Cristina Samoilă, explicații despre recalcularea pensiilor (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii