Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Constanța Black Sea Air Show 2024! Spectacol aviatic impresionant pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

03 Aug, 2024 14:53 605 Marime text
Constanța Black Sea Air Show  are loc astăzi, 3 august 2024, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, și promite o experiență completă și diversificată pentru toți iubitorii de aviație și spectacol.

Ioan PicuUPDATE. ora 15.35

Unul dintre organizatorii show-ului aviatic, Ioan Picu, a menționat pentru ZIUA de Constanța că până la ora 15.30 au ajuns la eveniment aproximativ 10.000 de persoane, fiind un record de participanți. 

„Vântul bate, ne va încurca puțin la show, deoarece cei de la Aeroclubul Român nu vor putea zbura. Recomandarea noastră pentru cei care vin la eveniment este să aibă răbdare cu traficul, este o singură cale de acces. Avem multe evenimente pregătite pentru copii, loc de joacă, ateliere de creație și spectacole“ - a precizat Ioan Picu. 

UPDATE: ora 16.00 

La eveniment a ajuns și ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Acesta a rostit o rugăciune. 

Show-ul aviatic a început cu un spectacol al parașutiștilor Forțelor Aeriene Române care vor sări de la 1500 m. 

Este vorba despre trei parașutiști care au tricolorul deasupra parașutelor și care au arborat steagurile României, UE și NATO. 

La final steagul României va fi arborat la sol de parașutist și se va intona imnul României. 

După show-ul fanfarei militare urmează defilarea moto


UPDATE: ora 16.40

La Constanța Black Sea Air Show are loc defilarea motocicletelor, autoturismelor și scuterelor. 

UPDATE ora 17.05

Urmează spectacolul aviatic oferit de aviația civilă. 


Programul evenimentului este următorul:  
  • 16:00 – Deschidere Constanța Black Sea Air Show Ed. a-III-a – moment inedit executat de  Forțele Aeriene Române;
  • 16:15 – Fanfara militară aduce în fața publicului un moment audio specific;
  • 16:30 – Defilare motociclete/ autoturisme/ scutere. În forță pe motociclete, reprezentanți ai Forțelor Aeriene Române în defilare; 
  • 16:45 – Dăm startul evoluțiilor aeriene deschise de Aeroclubul României;
  • 18:25 – A doua parte a demonstrației aeriene este asigurată de Forțele Aeriene Române cu evoluții specifice;
  • 19:55 -  Încheierea evolutiilor, zbor in apus, cu focuri de artificii;
  • 20:30 – Concert pe platformă;
  • 21:15 – Final eveniment;
În cadrul evenimentului, tânăra Andreea Bănesaru, pilot în carul Aeroclubului României, va oferi un spectacol incredibil cu cea mai performantă aeronavă din lume, aeronavă EXTRA 330SC. Andreea este prima femeie pilot ce a reprezentat România la Campionatul European de Acrobație Aeriană.

Black Sea Air Show 2024 oferă participanților ocazia unică de a asista la evoluții aeriene impresionante, susținute de piloți experimentați din Forțele Aeriene Române și Aeroclubul României. Spectacolele de acrobație aeriană vor prezenta manevre spectaculoase și coregrafii aeriene care vor ține publicul cu sufletul la gură. De asemenea, salturile cu parașuta, executate de parașutiști profesioniști, vor adăuga o doză suplimentară de adrenalină evenimentului.

Pe lângă spectacolele dinamice din aer, evenimentul include și o expoziție statică vastă. Aceasta oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi și de a interacționa cu diverse echipamente și aparate specifice domeniului aeronautic.


Experți din industrie sunt prezenți pentru a răspunde la întrebările curioșilor și pentru a oferi detalii despre tehnologia și inovațiile prezentate.

Atmosfera de la Black Sea Air Show 2024 va fi completată de un concert live susținut de renumita artistă Holy Molly. Concertul va aduce un plus de energie și va oferi participanților o experiență muzicală de neuitat, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare.



Citește și. 

Ultimele detalii de la organizatorii Constanța Black Sea Air Show ce va avea loc pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii