Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele directorilor Artagea și Acatrinei, prelungite. Decizii importante, adoptate de CA al SC Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA

ro

29 Jun, 2024 16:30 630 Marime text
  • Două decizii ale Consiliului de Administraţie SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA au fost publicate în Monitorul Oficial. Este vorba despre prelungirea mandatului directorului economic provizoriu al societăţii Horia Mihail Acatrinei și mandatul directorului general provizoriu Bogdan-Ionuţ Artagea.
 
 
Consiliul de administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, întrunit în şedinţa din
data de 23.04.2024, a aprobat mai multe hotărâri.
 
Membrii consiliului de administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA au aprobat modificarea
contractului de mandat nr. 415/28.11.2023 al directorului economic provizoriu al societăţii – Acatrinei Horia Mihail, prin încheierea actului adiţional nr. 1 la acesta, în sensul prelungirii duratei contractului de mandat, până la data de 10.07.2024 inclusiv. Membrii Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA au aprobat forma şi conţinutul actului adiţional nr. 1 la contractul de mandat nr. 415/28.11.2023 al directorului economic provizoriu al societăţii Acatrinei Horia - Mihail. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3001 din data de 19 iunie 2024.
 
 
 

Mandatul directorului general provizoriu Bogdan-Ionuţ Artagea a fost prelungit

 
 
Consiliul de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, întrunit în şedinţa din data de 27.03.2024, a votat unele decizii importante. Astfel, membrii Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA au aprobat modificarea Contractului de mandat nr. 349/18.10.2023 al directorului general  provizoriu al societăţii - Artagea Bogdan-Ionuţ, prin încheierea Actului adiţional nr. 2 la acesta, în sensul prelungirii duratei contractului de mandat, până la data de 18.06.2024 inclusiv, în conformitate cu prevederile art. 29  1 din O.U.G. nr. 109/2011, în baza Notei nr. CA/135/18.03.2024.
 
Membrii Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA au aprobat forma şi conţinutul Actului adiţional nr. 2 la contractul de mandat nr. 349/18.10.2023 al directorului general provizoriu al societăţii - Artagea Bogdan-lonuţ. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3001 din data de 19 iunie 2024.
 
 
 

Despre SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA

 
Înființată în anul 1998, compania desfășoară activități de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
Compania este deținută Statul Român, cu 60% din capitalul social, Consiliul Județean Constanța, cu 20% din capitalul social, SC Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social.
 
Administratorii companiei sunt: Ionuț-Bogdan Artagea, Simona-Carmen Fătu, Eugen Marin, Ștefan Mihu, Gabriel Monea și George Teșeleanu.
 
În 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri de 37.268.368 lei, pierdere netă de 1.052.109 lei și un număr de 255 de angajați.
 
Cifra de afaceri în anul 2023 a fost de 37.406.929 lei, iar pierderea de 16.327.264 lei. În 2023, SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA a avut 251 de salariați.
 
Potrivit termene.ro, Fătu Simona-Carmen este asociat în PKF Finconta ESG SRL, administrator în Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA și deține un PFA.
 
Marin Eugen este reprezentant în Societatea Națională Aeroportul International Timișoara-Traian Vuia SA Timiș,
reprezentant asociat persoană juridică în Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu.
 
De asemenea, Mihu Ștefan este asociat și administrator în 0       Pro Finance SRL Constanta, cenzor în Concordia Press SA Constanţa, cenzor în United Metal Technologies SA Constanța.
 
La rândul său, Monea Gabriel este asociat în Lalizas Marina SRL Constanţa, asociat în  Pastravaria Gresu SRL Constanţa,
asociat și administrator în Trident Foods SRL        Constanţa,
asociat și administrator în Gest SRL Constanţa, asociat în    General Marine Safety SRL Constanța și asociat unic în
Perfect Holiday SRL Constanța. De asemenea, Monea Gabriel deține și un PFA.
Nu în ultimul rând, Teșeleanu George este asociat în Prima Industrie SRL Hunedoara, asociat în Rominvest International SRL Hunedoara, asociat în Gioenergy SRL Bihor, asociat unic în Transilvania Exim SRL Hunedoara, asociat unic în Pantheon Management SRL Constanța, asociat în Agora Project SRL Constanta, asociat în Urbis Media Press SRL Constanța, administrator la OIL Terminal SA Constanța, administrator la Confex Matex International SA Hunedoara și administrator la Șantierul Naval Midia SA.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Citește și:
 
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, din Constanța, cumpără energie electrică de la Termo Ploiesti SRL, controlată de Consiliul Local Ploiești
 
Noi decizii au fost adoptate de Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanţa SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii