Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Nava-școală „Mircea” revine acasă după șase săptămâni

ro

06 Aug, 2024 09:40 253 Marime text

 
  • Nava-școală „Mircea” se întoarce joi, 8 august, ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a executat un marș internațional de instrucție de șase săptămâni, în Marea Neagră și Marea Mediterană. 

Nava-școală „Mircea” se întoarce joi, 8 august, ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a executat un marș internațional de instrucție de șase săptămâni, în Marea Neagră și Marea Mediterană. La bordul velierului se află 86 de studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, precum și opt studenți străini de la academii navale partenere din Bulgaria, Letonia, Polonia, Spania și Turcia, transmite un comunicat din partea Ministerului Apărării Naționale.
 
Nava-școală „Mircea” a plecat din portul militar Constanța pe data de 26 iunie, iar pe parcursul marșului a efectuate scale de reprezentare în porturile Pireu (Grecia), Livorno (Italia), Toulon (Franța), Palermo (Italia) și Bodrum (Turcia), timp în care a parcurs peste 3.400 de mile marine.


Citește și:
Licitații Constanța: MApN pune la bătaie peste un milion de euro pentru reparații capitale la cheurile și danele de acostare din Cazarma 2745 Mangalia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii