Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Peste 170 de militari intervin în județul Galați, grav afectat de inundații

ro

17 Sep, 2024 17:56 203 Marime text
Foto: MApNArmata României continuă și marți, 17 septembrie, să desfășoare misiuni de intervenție în sprijinul populației afectate de inundațiile recente din județul Galați.
         
Potrivit MApN, 173 de militari, cu 10 mijloace tehnice, acționează în localitățile gălățene, la solicitarea autorităților locale responsabile cu gestionarea situațiilor de urgență.
         

„Detașamente formate din 50 militari ai Batalionului 284 Tancuri și 47 militari ai Batalionului 300 Infanterie Mecanizată sunt prezente în zona localităților Slobozia Conachi și Izvoarele, iar 76 militari din Comandamentul Brigăzii 282 și din Batalioanele 280 și 285 desfășoară acțiuni în sprijinul populației din Cudalbi, Pechea și Cuza Vodă.
         
De asemenea, în cursul acestei dimineți, Baza Aeriană de la Boboc a asigurat un mijloc de transport rutier pentru deplasarea pompierilor militari de la ISU Buzău către localitățile afectate de ape în județul Galați“ - au precizat reprezentanții MApN.

         
Situațiile de urgență sunt permanent monitorizate de serviciul operativ de la nivelul Statului Major al Apărării și al unităților militare din subordine, aflate în zonele inundate. 

Citește și: 

În urma ciclonului Boris, calea ferată care leagă Galați de Bârlad s-a surpat (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii