Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu - „Nu are nicio treabă afacerea Nordis cu Partidul Social Democrat”

ro

11 Oct, 2024 13:44 239 Marime text


Premierul Marcel Ciolacu, Sursa foto: Captură, Facebook/Partidul Social Democrat


În declarații premierului Marcel Ciolacu după ceremonia organizată cu prilejul Zilei Naționale a Regatului Spaniei, acesta a menționat că a văzut investigația jurnaliștilor Recorder despre afacerea Nordis.
 
Premierul Ciolacu susține că PSD nu are nicio legătură cu respectiva afacere și că nu i-a plăcut ce a văzut în materialul publicat de Recorder.
 

„Nu am avut nicio discuție cu doamna Vicol și mi se pare correct gestul făcut de către dânsa. Nu are nicio treabă afacerea Nordis cu Partidul Social Democrat.
Am văzut și eu reportajul de la Recorder. Nu mi-a plăcut ce am a văzut acolo și de aceea, împreună cu domnul Simonis am modificat legislația ca să nu se mai întâmple acest lucru, a precizat premierul Marcel Ciolacu.


Amintim că, Laura Vicol, deputată PSD și fostă șefă a Comisiei juridice din Camera Deputaților, a demisionat din Partidul Social Democrat, în urma scandalului referitor la dezvoltatorul imobiliar Nordis.

În demisia transmisă organizației PSD Dolj, Laura Vicol  invocă o campanie de linșaj mediatic la adresa sa și dorința de a nu afecta credibilitatea PSD.

Citește și:
Deputata Laura Vicol a demisionat din PSD în urma scandalului Nordis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii