Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu reacționează la atentatul asupra lui Donald Trump- „Violența nu este niciodată justificată sau acceptabilă“

ro

14 Jul, 2024 09:33 252 Marime text
foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a scris pe platforma X un mesaj de susținere către președintele Trump și victimele unui atac recent.

În mesajul său, el transmite gânduri de însănătoșire rapidă și condamnă ferm violența ca metodă, indiferent de diferențele politice sau ideologice
 

„Transmit gândurile mele de însănătoșire grabnică președintelui Trump și tuturor victimelor acestui atac îngrozitor! Indiferent de diferențele politice sau ideologice, recurgerea la violență nu este niciodată justificată sau acceptabilă”, scrie Marcel Ciolacu pe X, în limba engleză.


Fostul preşedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie în Pennsylvania, cu sânge vizibil la urechea dreaptă, după focuri de armă care au costat viaţa a cel puţin o persoană din rândul asistenţei, scriu AFP şi Reuters.

Presupusul trăgător şi un spectator au fost ucişi, iar o altă persoană a fost rănită în stare gravă, potrivit presei americane, citând autorităţile judiciare locale.


Citește și:

Tentativă de asasinat asupra lui Trump. Prima reacție a României, venită de la Ambasada României la Washington
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii