Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marfă reținută de polițiștii de frontieră constănțeni în Portul Constanţa Sud-Agigea (FOTO)

ro

11 Oct, 2024 10:47 151 Marime text

Articole pentru copii, Sursa foto: Garda de Coastă
 
Articole pentru copii susceptibile a aduce atingere unor mărci protejate, în valoare de aproximativ 600.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud-Agigea, 17.275 articole pentru copii în valoare de aproximativ 600.000 lei, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute, a precizat Garda de Coastă.

În data de 09.10.2024, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud-Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din China, având ca destinație o societate comercială din Ucraina.
 În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 17.275 articole pentru copii (ceasuri, rucsacuri, gentuțe, brelocuri) în valoare de 600.000 lei, produse susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute, a încheiat sursa citată.

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

Citește și:
Captură în Portul Constanța Sud - Agigea. Ce au descoperit polițiștii de frontieră în cele șase containere venite din Dubai (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii