Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

ro

14 Apr, 2024 17:00 6549 Marime text
  •  AJFP Constanța va valorifica zece părți sociale deținute de Marius Mocanu în societatea Cherhana Pontica SRL.
  • Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
  • arius Mocanu a fost avocatul fostului primar Radu Mazăre și fostului președinte al CJC Nicușor Constantinescu.


Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea unor părți sociale deținute de Marius Mocanu.

Participanții la licitație vor putea achiziționa 10 părți sociale deținute de Marius Mocanu în societatea Cherhana Pontica SRL. 

Licitația va avea loc pe data de 23 aprilie 2024, ora 15.00, în municipiul Constanța,  bd. I.Gh. Duca nr.18, etajul 2, camera 23 și va porni de la prețul de 100 de lei. 

Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. 

Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.



Despre Cherhana Pontica SRL


Înființată în anul 2015, firma are sediul social pe bulevardul Mamaia, Nr. 312D, Bloc Zona, Ap. Camera 2, Constanța,  și desfăloară activități de consultanță pentru afaceri și management. 
 
Potrivit termmene,ro, asociații firmei sunt:  Marian Sorinel Mănăilă și Marius Mocanu, fiecare ci câte 50% din capitalul social. Administratorul societății este Mănăilă Marian Sorinel.

Potrivit termene.ro,  Marian Sorinel Mănăilă mai este asociat în Beletrix Impex SRL, Sorst Global Consulting SRL și Rapana Pontica SRL.

În anul fiscal 2022, societatea cu zero salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.300 lei și un profit de 61 de lei.

Facem mențiunea că Marius Mocanu a fost avocatul fostului primar Radu Mazăre și fostului președinte al CJC Nicușor Constantinescu.

L-am contactat pe Marius Mocanu pentru un punct de vedere, dar, până la publicarea ediției, nu l-am primit.  Precizăm că vom publica și punctul de vedere al lui Marius Mocanu atunci când îl vom primi.
 


PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de vânzare a bunurilor deținute de Marius Mocanu.

Citește și:

Imobiliare Constanța: Cherhanaua Pontica din Mamaia se transformă în unitate de cazare cu 3 etaje. Legături cu fostul avocat al lui Radu Mazăre

Cu încuviinţarea municipalităţii: Avocatul „vârfurilor“ din Constanţa, Marius Mocanu se lansează în afaceri...la apă (document)

Primăria Constanţa dă undă verde pentru construcţia unui restaurant pe terenul avocatului lui Mazăre şi al lui Constantinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii