Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsură incredibilă la Constanța Liniile de noapte CT BUS, suspendate temporar. Numărul de autobuze de pe zi a fost și el redus

ro

08 Aug, 2024 16:00 2050 Marime text
Situație incredibilă la CT BUS! Mare parte din liniile de noapte de autobuze CT BUS au fost suspendate, iar numărul de vehicule care circulă pe timp de zi a fost și el redus.

Directorul instituției, Sorin Țuțuianu, a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că măsura temporară vine la ordinul Primăriei Constanța. „Au fost retrase, ca măsură temporară, cursele de noapte CT BUS, cu excepția liniei care deservește Mamaia (n.red. N100)”, a spus Țuțuianu.

El a mai adăugat că a fost ordin de serviciu fiind implicate inclusiv autobuzele care circulă pe zi. În cazul lor numărul de autobuze a fost redus. Întrebat dacă va afecta cursele și va duce la creșterea timpului de așteptare pentru călători, el a menționat că „programul a fost adaptat să nu afecteze pasagerii, însă vom monitoriza constant”.

De altfel, conducerea CT BUS a mai menționat că acele curse de noapte erau bune pentru că aduceau un venit suplimentar companiei de transport.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la Primăria Constanța, însă până în acest moment nu am primit niciun răspuns. De îndată ce vom avea punctul de vedere, va fi publicat.

UPDATE:

Primăria Constanța a precizat următoarele - „S-a făcut o verificare în care s-a observat că autobuzele de noapte nu mai aveau rentabilitate, cu excepția liniei N100M”

Citește și

Aleșii locali vor vota persoanele propuse să exercite controlul financiar preventiv propriu la CT BUS SA (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii