Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgidia Un bărbat și o femeie trebuiau să stea în carantină, dar nu au fost găsiți la adresa declarată. S-au ales cu amenzi

ro

27 Dec, 2021 15:08 2653 Marime text
  • Persoane sancționate pentru nerespectarea măsurii carantinei

Mai multe persoane s-au ales cu amenzi pentru că nu respectat măsura carantinei. 



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 26 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 26 de ani și o femeie de 21 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.









La data de 26 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Negru-Vodă au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei/izolării la domiciliu.

Astfel, un bărbat, de 38 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.









Sursa foto: Pixabay 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii