Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de felicitare pentru echipa națională de fotbal a României! Ce au transmis președintele, premierul și preșțedintele Senatului

ro

27 Jun, 2024 08:25 319 Marime text
Foto: Facebook/UEFA 2024Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, au transmis, în mediul online mesaje de felicitare echipei naţionale de fotbal după calificarea în optimile EURO 2024. 

"Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

 "Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!", a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu
 
"România a obţinut o performanţă istorică astăzi. De Ziua Drapelului Naţional, România reuşeşte să se califice în optimi la EURO 2024! Demonstrăm că sportul românesc renaşte şi că are un potenţial uriaş! Vreau să felicit echipa naţională pentru determinare şi mândria pe care continuă să o aducă Ţării!", a transmis Nicolae Ciucă pe Facebook.

Citește și: 

EURO 2024. LIVE TEXTPentru istorie! România s-a calificat în optimi, de pe primul loc! „Generația de suflet“ a jucat cu inima!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii