Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de felicitare pentru marinarii români, de Ziua Marinei (VIDEO)

ro

15 Aug, 2024 14:52 250 Marime text



Sursa foto: Captură video/ Facebook/ Fortele Navale Romane




Cu ocazia Zilei Marinei Române, echipajul puitorului de mine și plase 274 „Viceamiral Constantin Bălescu” le urează tuturor marinarilor un sincer „La mulți ani!”.

 
Comandorul Sebastian Barote a preluat comanda grupării navale permanente a NATO de luptă contra minelor numărul 2(SNMCMG-2) pentru o perioadă de șase luni, până la finalul acestui an. Gruparea are ca misiune asigurarea libertății de navigație și protecția căilor de comunicații maritime în zona de responsabilitate, detectarea și neutralizarea minelor, precum și creșterea interoperabilității între forțele aliate.
 
„Bun cart înainte!”, a transmis echipajul.
 
Cu acest prilej, și comandor George-Victor Durea, aflat la curs în Statele Unite ale Americii transmite tuturor marinarilor un sincer și călduros „La mulți ani!”.
 
George-Victor Durea a fost numit în funcția de comandant al fregatei „Regele Ferdinand”, participând cu această structură la Operația EUNAVFOR MED „IRINI” în anul 2023.
 



Citește și
Discursul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei „Forțele Navale Române reprezintă un simbol al puterii și al rezilienței naționale” (VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii