Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metropolitan Global Logistics SRL, aflată la prima achiziție publică, se ocupă de cazarea și masa rugbyștilor de la Tomitanii Constanța (DOCUMENT)

ro

03 Sep, 2024 17:00 183 Marime text
Tomitanii Constanța
  • Asociația Club Sportiv „Tomitanii” Constanța achiziționează servicii de cazare și masă la un hotel din Brașov, de minim trei stele
  • Grupul deplasat de echipa de rugby este de 59 de persoane, din care 51 de copii și opt adulți
 
Asociația Club Sportiv „Tomitanii” Constanța achiziționează servicii de cazare și masă la un hotel din Brașov, de minim trei stele, conform anunțului de atribuire publicat pe 2 septembrie a.c. în SEAP.
 
Grupul deplasat de echipa de rugby este de 59 de persoane, din care 51 de copii și opt adulți. Scopul cazării în Brașov este pentru desfășurarea unui cantonament cu durata de de cinci nopți.
 
Asociația Club Sportiv „Tomitanii” Constanța a atribuit, prin negociere directă, contractul în valoare de 113.255 lei societății Metropolitan Global Logistics SRL (2014) Ovidiu reprezentată de Eserghep Alis-Elena.
 
SC Metropolitan Global Logistics SRL (2014) Ovidiu prima achiziție publică – un contract de 113.255 lei
 
 
Conform licitatiapublica.ro și termene.ro, societatea Metropolitan Global Logistics SRL (2014) Ovidiu prin asociat unic fondator și administrator Eserghep Alis-Elena este la primul achiziție publică prin negociere directă și implicit primul contract.
 
Conform termene.ro, societatea Metropolitan Global Logistics SRL (2014) Ovidiu a fost înființată în 2014, de către asociat unic fondator și administrator Eserghep Alis-Elena în anul 2014, cu sediul social în Ovidiu și activitate declarată transporturi rutiere de mărfuri.
 
În anul 2022, asociata Eserghep Alis-Elena reia activitatea societății, declară, în principal, activități ale agențiilor turistice și majorează xcapitalul social cu 24.800 lei (mof. 3465 și 4070/2022).
 
Eserghep Alis-Elena mai deține calitatea de asociat în firma Primera Asig SRL(2014) cu activitate în domeniul brokerilor de asigurări.
 
Societatea Metropolitan Global Logistics SRL (2014) Ovidiu a declarat pentru anul trecut, pierderi financiare, cifră de afaceri de 180.000 lei și un singur angajat.
 
Metropolitan Global Logistics SRL (2014) Ovidiu nu a mai avut alte achiziții directe sau publice câștigate până la cea din prezentul articol.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, întâlnire cu Simona Halep (GALERIE FOTO + VIDEO) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii