Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, întâlnire cu Simona Halep (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

18 Aug, 2024 11:51 443 Marime text
 
Grupul numeros de tineri rugbyști de la Tomitanii Constanța care au participat, la București, la acțiunea națională cu rol de selecție în rugby-ul juvenil românesc, au avut surpriza plăcută de a se întâlni cu Simona Halep!
 
Aceasta se afla, alături de câteva prietene, la Mall Promenada, acolo unde veniseră și sportivii de la Tomitanii, ieșiți la plimbare, hotelul unde au stat fiind foarte aproape de mall.
 
Rugbyștii au solicitat-o pe Simona Halep pentru o fotografie, iar aceasta a acceptat cu amabilitate.
 

Constanța, reprezentată la cel mai înalt nivel! Forza Tomitanii! Forza Simona Halep!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Tomitanii“ Constanța.

 

Simona se afla într-o cofetărie cu prietenedin Constanța, la o înghețată. I-am spus cine suntem și am rugat-o să iasă puțin din cofetărie pentru o fotografie, ceea ce a acceptat cu amabilitate. I-am spus că apreciem munca ei și avem recunoștință pentru rezultatele pe care le-a obținut pentru România. La rîndul ei, Simona ne-a mulțumit și ne-a urat succes, spunându-le copiilor să fie mândri de ce fac, a declarat Cristian Cojocaru, antrenorul de la Tomitanii Constanța.

 
În ce privește acțiunea de selecție, Cristian Cojocaru a subliniat că tinerii rugbyști de la Tomitanii au impresionat.
 

Au fost două zile de selecție și patru meciuri foarte bune pentru noi. Avem trei – patru copii care au rămas în vederile echipei naționale Under-18 a României. Și la meciul echipei noastre, formată din copii născuți 2008 – 2009 cu generație 2007 din București ne-am ținut destul de bine. La fiecare categorie, 2008, 2009, 2010, s-au remarcat opt – nouă dintre copiii noștri, a subliniat Cristian Cojocaru.

 
În programul de relaxare, tinerii rugbyști de la Tomitanii Constanța au avut inclusă și o vizită la Grădina Zoologică Băneasa.
     

Dintre toți copiii noștri care au participat la acțiunea de selecție, 99% nu fuseseră niciodată la o grădină zoologică, a arătat Cristian Cojocaru.  

      
Citește și:

Tineri rugbyști de la Tomitanii Constanța, evaluați, într-o acțiune de amploare, pentru echipele naționale ale României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii