Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MINA Constanța caută firmă care să repare acoperișul Casei „Mixindril” din cadrul complexului muzeal Histria (DOCUMENTE)

ro

29 Jul, 2024 11:59 208 Marime text


Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a lansat un anunț de participare la licitație, pentru a atribui contractul „lucrări de reparații acoperiș Casa «Mixindril» complex muzeal Histria”.
 
MINAC va organiza licitația în data de 8 august 2024, ora 12:00.
 
Costul estimativ al achiziției se ridică la suma de 75.850 de lei.
 
Conform datelor din caietul de sarcini, imobilul se află în momentul de față într-o avansată stare de degradare. Este necesară intervenția imediată asupra acoperișului, pentru stoparea infiltrărilor de apă pluvială, prin operațiuni de înlocuire țiglă acoperiș și înlocuire sistem de jgheaburi și burlane.
 
Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziție publică este „prețul cel mai scăzut” și „certificatele de funcționare, de atestare profesională, de garantare a lucrării”.
 
Termenul limită de execuție a lucrărilor este de 30 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Cumpărări directe MINAC face cercetare arheologică preventivă în cadrul proiectului „Construire creșă organizare de șantier și împrejmuire teren cartier Palazu Mare, municipiul Constanța" 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii