Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea „Dezideratul nostru este ca toate regiunile țării să se dezvolte în egală măsură”

ro

12 Aug, 2024 14:12 263 Marime text

 
  •  Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 569.745.638,99 de lei.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 569.745.638,99 de lei, transmite un comunicat din partea Ministerului Dezvoltării.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale.

”Dezideratul nostru este ca toate regiunile țării să se dezvolte în egală măsură, astfel încât, prin intermediul contractelor semnate în cadrul Programului Național de Investiții <<Anghel Saligny>>, condițiile de viață ale cetățenilor se vor îmbunătăți, iar economiile locale vor fi stimulate”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.





Citește și:
MDLPA lansează o platformă pentru evaluarea rapidă a clădirilor cu vulnerabilitate seismică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii