Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță reparații în această vară pe Transfăgărășan

ro

05 Jul, 2024 16:00 195 Marime text


Sursa foto: Facebook





 
  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat vineri că urmează lucrări de reparaţii vara aceasta pe Transfăgărăşan, dar fără să fie oprit traficul rutier.

„Asta e o chestiune care ţin neapărat ca în această vară să fie făcută şi anume lucrări pe Transfăgărăşan, absolut necesare, cele de vară. (...) Cred că e un studiu de fezabilitate în execuţie în acest moment pe Transfăgărăşan", a declarat ministrul Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Sorin Grindeanu a precizat că reparaţiile ce urmează să fie efectuate nu vor însemna oprirea traficului pe Transfăgărăşan.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a verificat vineri stadiul lucrărilor la obiectivul de infrastructură rutieră Autostrada Sibiu - Piteşti.

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan a fost redeschisă începând cu 7 iunie, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu) şi Piscul Negru (judeţul Argeş). Traficul rutier este permis doar pe timpul zilei, între orele 07,00 - 21,00, iar "în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă", au arătat recent cei de la DRDP Braşov.

Transfăgărăşanul este în momentul de faţă şi una dintre rutele pe care se poate ajunge la Sibiu, în condiţiile în care începând de luni va fi închisă circulaţia rutieră pe DN7 Valea Oltului.

Turiştii pot circula pe Transfăgărăşan între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac şi cu telecabina, însă doar ziua şi numai când condiţiile meteo sunt favorabile transportului pe cablu.
 
 
 
Citește și
 
Grindeanu face precizări despre închiderea circulaţiei pe Valea Oltului (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii