Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirela Matichescu, manager OMD Mamaia Nord - „Am avut un weekend plin, cu un grad de ocupare de peste 95%!“

ro

19 Aug, 2024 13:42 214 Marime text
OMD Mamaia Nord - statiune. Sursa foto: facebook/OMD Mamaia Nord
  • Gradul de ocupare, în minivacanța de Ziua Marinei, a fost de peste 95% în stațiunea Mamaia Nord.
  • Serviciile de 3 și 4 stele din Mamaia Nord sunt mult mai ieftine decât aceleași servicii din alte destinații turisticeׅ.
 
Stațiunea Mamaia Nord a ajuns în topul preferințelor turiștilor. Cu cele mai noi locuri de cazare, plaje frumos amenajate, beach baruri și restaurante cu specialități pescărești, stațiunea Mamaia Nord oferă o vacanță de vis pentru toată familia.
 
Dovadă că cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc a ajuns în topul preferințelor turiștilor români o demonstrează gradul de ocupare, care weekend-ul trecut, adică în minivacanța de Ziua Marinei și de Sfânta Maria, a fost de peste 95%.
 

„Am avut un weekend plin, cu un grad de ocupare de peste 95%. Turiștii aleg Mamaia Nord tocmai pentru că ofertele noastre pentru cazare și masă sunt foarte variate și accesibile. Serviciile de 3 și 4 stele de la noi sunt mult mai ieftine decât aceleași servicii din alte destinații turisticeׅ“, a declarat Mirela Matichescu, manager OMD Mamaia Nord.

 
Cei care ajung în stațiunea Mamaia Nord au la dispoziție o ofertă  variată de cazare. Turișii pot alege între hoteluri moderne și apartamente de lux, până la pensiuni confortabile.
 
Construite recent, unitățile de cazare au toate facilitățile necesare pentru un sejur plăcut și relaxant. Plajele din Mamaia Nord oferă șezlonguri și umbrele pentru închiriere. În plus, pe plaje există și numeroase beach baruri unde vă puteți răcori cu un cocktail sau o băutură delicioasă. Zona de plajă este curată și bine întreținută, asigurând un mediu plăcut pentru relaxare și distracție.
 
 Apa cu o adâncime progresivă face ca această stațiune să fie ideală pentru familiile cu copii. Cei mici se pot bucura de bălăceală în siguranță, în timp ce părinții se pot relaxa știind că nu sunt expuși pericolelor.
 
Zeci de restaurante oferă specialități pescărești proaspete, pregătite de bucătari talentați. Mamaia Nord este o stațiune pet friendly. Multe unități de cazare acceptă animalele de companie, iar plajele și spațiile publice sunt prietenoase cu animalele, asigurând astfel o vacanță plăcută pentru toți membrii familiei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
OMD Mamaia Nord: Iată cum arată plajele din Mamaia Nord de la înălțime
 
Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, despre cea mai nouă stațiune de pe litoral - Concurează cu cele mai căutate stațiuni din Europa Occidentală!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii