Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, despre cea mai nouă stațiune de pe litoral - Concurează cu cele mai căutate stațiuni din Europa Occidentală!

ro

16 Jul, 2024 13:33 253 Marime text
Sursa foto: Facebook/OMD Mamaia Nord
  • Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, susține că cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc este un exemplu de bună practică.
  • Săptămâna trecută, guvernul Greciei, împreună cu patronatele din turism, au ajuns să ia Mamaia Nord ca exemplu.
  • Această recunoaștere internațională reprezintă un pas important pentru turismul românesc, demonstrând că investițiile și eforturile depuse în ultimii ani dau roade.

 
Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord,
a vorbit despre dezvoltarea celei mai noi stațiuni a litoralului românesc, depsre care spune că „este un exemplu de bună practică“. Reunoașterea internațională a stațiunii Mamaia Nord reprezintă un pas important pentru turismul românesc.
 

„Se dovedește că are și cel mai mare grad de ocupare. Stațiunea sarisface nevoile turiștilor. În plus are și avantajul plajei, unde nisipul a rămas extrem de fin, zona de îmbăiere este foarte sigură“, a spus Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord.

 
Mamaia Nord concurează cu cele mai căutate stațiuni din Europa  Occidentală.

„În contextul actual, Mamaia Nord oferă servicii de calitate la prețuri mult mai accesibile. Deși există critici care susțin că prețurile la șezlonguri sunt mari, trebuie subliniat că acestea sunt mult mai mici comparativ cu cele din străinătate, unde aceleași condiții sunt oferite la prețuri de 5-6-7 ori mai mari”, a mai menționat, într-un interviu acordat DC News, Mirela Matichescu.

 
Săptămâna trecută, guvernul Greciei, împreună cu patronatele din turism, au ajuns să ia Mamaia Nord ca exemplu.
 

„În timp ce mulți români critică prețurile de pe litoralul nostru și compară negativ cu Grecia, realitatea arată că plajele din România oferă condiții excelente la prețuri competitive. România începe să fie recunoscută nu doar de Grecia, ci și de Spania, ca un model de urmat în dezvoltarea turismului litoral.

Se preconizează că, dacă ritmul de dezvoltare continuă astfel, stațiuni precum Mamaia Nord ar putea deveni o amenințare reală pentru destinațiile consacrate din Europa de Vest”, a mai adăugat managerul OMD Mamaia Nord, punctând că statiunea atrage tot mai mulți turiști și devine un standard de calitate în domeniu.


Această recunoaștere internațională reprezintă un pas important pentru turismul românesc, demonstrând că investițiile și eforturile depuse în ultimii ani dau roade.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook/OMD Mamaia Nord
 
Citește și:

 
Mirela Matichescu, OMD Mamaia Nord, despre fenomenul algelor de pe litoral: „Unii plătesc bani mulți să facă tratament cu alge, noi fugim de ele”

OMD Mamaia Nord: Cea mai nouă stațiune de pe litoral, Mamaia Nord, vă așteaptă pentru a o experiență de neuitat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii