Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizări ale autorităților române pentru aducerea în țară a lui Paul al României

ro

10 Jul, 2024 13:32 463 Marime text






 
  • Oficiali guvernamentali români merg astăzi în Malta pentru a le explica judecătorilor din această țară că drepturile lui Paul al României nu vor fi încălcate, dacă acesta va fi extrădat.

Autoritățile române vor trimite miercuri o delegație de oficiali la Valletta pentru a convinge instanța că drepturile omului nu vor fi încălcate dacă Paul al României va fi încarcerat într-o închisoare din România, potrivit digi24.ro.
 
Un purtător de cuvânt al Ministerului Justiției din România a confirmat că patru reprezentanți ai Autorității Penitenciarelor și Ministerului Justiției din țară se vor deplasa la Malta pentru a depune mărturie.
 

„Trebuie să menționăm că condițiile de penitenciare s-au îmbunătățit foarte mult în ultimii ani”, a declarat purtătorul de cuvânt.

 
 
Azzopardi, avocatul lui Paul de România, susține că urmărirea de către autorități a clientului său este motivată politic înaintea alegerilor parlamentare și prezidențiale din România de la sfârșitul acestui an.
 
„Ministrul justiției îl vrea ca trofeu, pentru a-și susține campania pentru alegerile prezidențiale”, a spus el. Aceasta, deși ministrul Justiției, Alina Gorghiu, nici măcar nu a lăsat să se înțeleagă că ar vrea să candideze la președinție. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiției a spus că Gorghiu este „interesată de toți fugarii, indiferent de numele lor”, iar singurul ei scop este„ să aducă în țară toate persoanele care încearcă să scape de brațul justiției”.



 
Citește și
 
 Paul-Philippe al României, eliberat pe cauțiune de instanța din Malta. Iată motivul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii