Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Royal Building Trend SRL. Printre asociați și Codruţa-Dana Bogatu, soția fostului director portuar Eugen Bogatu

ro

14 Oct, 2024 11:03 236 Marime text
Modificări în firma Royal Building Trend SRL. Sursa foto - freepik.com
  • Leton International Construct SRL s-a retras din societatea  Royal Building Trend SRL şi a cesionat cele 10 părţi sociale, către Evar Management SRL și VGCG International SRL.
  • De asemenea, SC Ciocirlia SA, prin reprezentant Cont Bogdan-Horia, a cedat 3 părţi sociale, asociatului Ion Dumitru și 2 părţi sociale asociatului Bogatu Codruţa-Dana.
  • O altă decizie se referă la majorarea capitalului social al firmei Royal Building Trend SRL  cu 200 lei, noul capital social total fiind în valoare de 400 lei, împărţit în 40 părţi sociale a câte 10 lei fiecare.
 
În data de 12.07.2024 s-a desfășurat adunarea generală a asociaților societății Royal Building Trend SRL. 

SC Ciocirlia SA,
cu sediul social în municipiul Ploieşti, strada Romană nr. 65, județul Prahova, reprezentată legal prin Cont Bogdan-Horia, SC Leton International Construct SRL, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 1, strada Ion Negulici nr. 25, reprezentată legal prin Schwartz David George, SC Evar Management SRL, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 1, strada Jandarmeriei nr. 15, reprezentată legal prin Salic Renato, SC VGCG International SRL, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 1, Strada Av. Popişteanu nr. 54A, reprezentată legal prin Valkanov Plamen Ognyanov, Bogatu Codruţa-Dana, cu domiciliul în municipiul  Constanţa, Ion Dumitru, cu domiciliul în municipiul Constanţa, s-au înrunit în adunare generală a societății Royal Building Trend SRL pe data de 12.07.2024.
 
Asociații societății Royal Building Trend SRL au votat mai multe decizii. Astfel, Leton International Construct SRL, prin reprezentant Schwartz David George, s-a retras din societate din calitatea de asociat şi a cesionat întreg aport la capitalul social, respectiv cele 10 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 100 lei, la preţul de 100 lei, către Evar Management SRL ( 5 părţi sociale) și VGCG International SRL (5 părţi sociale).
 
SC Ciocirlia SA, prin reprezentant Cont Bogdan-Horia, în calitate de cedent, a cedat 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 50 lei, la preţul de 50 lei, astfel:
- asociatului Ion Dumitru i-a cedat 3 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 30 lei, la preţul de 30 lei, care se subrogă în toate drepturile şi obligaţiile mele de orice natură, ce decurg din deţinerea părţilor sociale cesionate.
- asociatului Bogatu Codruţa-Dana i-a cedat 2 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 20 lei, la preţul de 20 lei, care se subrogă în toate drepturile şi obligaţiile mele de orice natură, ce decurg din deţinerea părţilor sociale cesionate.
 
O altă decizie se referă la majorarea capitalului social cu 200 lei, noul capital social total fiind în valoare de 400 lei, împărţit în 40 părţi sociale a câte 10 lei fiecare.
 
Majorarea de 200 lei, pentru cele 20 părţi sociale noi, se va face astfel:
 
- SC Ciocirlia SA contribuie la majorare cu 50 lei, contravaloarea a 5 părţi sociale;
- SC Evar Management SRL contribuie la majorare cu 50 lei, contravaloarea a 5 părţi sociale;
- SC Vgcg International SRL contribuie la majorare cu 50 lei, contravaloarea a 5 părţi sociale;
- Ion Dumitru contribuie la majorare cu 20 lei, contravaloarea a 2 părţi sociale;
- Bogatu Codruţa-Dana contribuie la majorare cu 30 Iei, contravaloarea a 3 părţi sociale.
 
Ca urmare a încheierii prezentului act, respectiv în urma cesiunii şi a majorării capitalului social, societatea va funcţiona cu 5 asociaţi, iar capitalul social total în valoare de 400 lei este împărţit în 40 părţi sociale a câte 10 lei fiecare şi aparţine acestora după cum urmează:
- SC CIOCIRLIA SA - aport la capitalul social 25%, reprezentând un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 100 lei, participare la profit şi pierderi 25%;
- SC Evar Management  SRL - aport la capitalul social 25%, reprezentând un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 100 lei, participare la profit şi pierderi 25%;
- SC VGCG International SRL - aport la capitalul social 25%, reprezentând un număr de 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 100 lei, participare la profit şi pierderi 25%;
- Ion Dumitru aport la capitalul social 12,5%, reprezentând un număr de 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 50 lei, par ticipare la profit şi pierderi 12,5%;
- Bogatu Codruţa-Dana - aport la capitalul social 12,5%, reprezentând un număr de 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 50 lei, participare la profit şi pierderi 12,5%.
 
Din funcţia de administrator a fost revocată Dobrogeanu Gabriela-Maria. În funcţia de administrator a fost numit Radu Răzvan-Florin, cu domiciliul în satul Ploieştiori, comuna Blejoi, judeţul Prahova.
 
Deciziile au fost pubicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4332 din data de 10.10.2024.
 
 
Despre Royal Building Trend SRL
 

 
Înființată în anul 2014, firma are sediul social pe strada Romana, Nr. 65, Ploiești, Județul Prahova și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În anul 2023, firma a declarat pierderi de 7.046 lei și datorii de 47.766 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Platformă de beton armat, spații depozitare și administrative: Sea Containe Services SRL, controlată de fostul vameș Marius Făinarea, investește în Portul Constanța

Licitații Constanța: Firma soției lui Eugen Bogatu, fost director portuar, contract de 1,7 milioane lei cu Drumuri Județene SA (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța: Paralia Management SRL, deținută de Alexandra Bogatu, cumpără soft cazări cu fonduri europene (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii