Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Vard Engineering Constanţa SRL. Deciziile, publicate în Monitorul Oficial

ro

12 Sep, 2024 15:38 162 Marime text
Modificări în firma Vard Engineering Constanţa SRL. Sursa foto: Pexels
 
  • Asociaţii societăţii Vard Engineering Constanţa SRL, cu sediul social în Constanţa, bd. Mamaia 292, au participat la adunarea generală ordinară din data de 10 mai 2024.
  • Deciziile adoptate au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4148 din data de 10 septembrie 2024.
 
În ziua de 10 mai 2024, ora 09.00, asociaţii societăţii Vard Engineering Constanţa SRL, cu sediul social în Constanţa, bd. Mamaia 292, au participat la adunarea generală ordinară, prin teleconferinţă, în conformitate cu articolul 191 şi următoarele din Legea societăţilor comerciale nr. 31/1990, republicată şi ulterior modificată, şi cu articolul 9.1 din Actul Constitutiv al Societăţii.
 
La Adunare au participat următorii asociaţi:
 
- Vard RO Holding SRL, reprezentată de  Giovanni Peditto, deţinătoare a 1.400 acţiuni, reprezentând 70% din capitalul social al Societăţii;
- Vard Shipyards România SA, reprezentată legal de către Giovanni Ciriaco Steconni, deţinătoare a 600 acţiuni, reprezentând 30% din capitalul social al Societăţii.
 
Având în vedere fuziunea societăţii Vard Shipyards România SA prin absorbţia societăţii Vard Brăila SA, se dispune actualizarea structurii asociaţilor societăţii Vard Engineering Constanţa SRL, după cum urmează:
 
- Vard Ro Holding SRL, cu sediul în Tulcea, strada Ing. Dumitru Ivanov nr. 22, jud. Tulcea, reprezentată legal de către administratorul societăţii Giovanni Peditto, va deține 70% din capitalul social.
 
- Vard Shipyards Romania SA, cu sediul în mun. Tulcea, str. Ing. Dumitru Ivanov nr. 22, va deține 30% din capitalul social.
 
Adunarea a dispus actualizarea actului constitutiv al societăţii în conformitate cu art. 204 din Legea nr. 31/1990, actualizată.
 
Adunarea l-a împuternit pe Daniel George Stan, administrator al societăţii, personal sau prin avocat, cu efectuarea formalităţilor legale ce se impun în vederea îndeplinirii condiţiilor de publicitate a hotărârii adoptate de adunarea generală în faţa Registrului Comerţului, precum şi pentru semnarea actului constitutiv actualizat.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4148 din data de 10 septembrie 2024.
 
 
Despe Vard Engineering Constanţa SRL

 
Înființată în anul 2013, firma desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legata de acestea. Sediul social al firmei este pe bulevardul Mamaia, Nr. 292 din Constanța.
 
Societatea este deținută de acționarii Vard RO Holding SRL din Tulcea, cu 70% din capitalul social, și  VARD Shipyards România SA, cu 30 % din capitalul social.
 
Administratorii  societății sunt: Merlulu Mihael, cetățean german,  Stan Daniel-George, cetățean român, și  Worren Frank, cetățean norvegian.
 
În anul fiscal 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 36.330.566 lei, 186 de salariați și o pierdere de 2.451.172 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Afaceri Constanța. O parte din patrimoniul societăţii Creative Eye a fost transmis către Apeirogon ASSET Management SRL. Detalii din procesul de divizare parţială!

Firme Constanța: Modificări importante în cadrul societății Eie Furniture Agency! Cine este noul unic asociat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii