Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monitorul Oficial Arafura SRL a preluat compania Domadami SRL, controlată de fostul ministru al Turismului împreună cu soția

ro

07 Sep, 2024 16:30 203 Marime text
  • Mircea -Titus Dobre și Andreea Dobre, în calitate de asociați ai DOMADAMI SRL au decis cesionarea cu titlu oneros, adică la preţul total de 2.100.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii), respectiv câte 10.500 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii) pentru fiecare parte socială cedată, a tuturor celor 200 de părţi sociale, în valoare nominală totală de 2.000 lei, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, cu consecinţa retragerii ambilor din societate către ARAFURA SRL
  • Potrivit termene.ro. Andreea Dobre și Mircea Titus Dobre mai sunt asociați și administratori în MG Tour Turism  SRL și MG Tour Travel SRL
  • Asociat unic al ARAFURA SRL este Livia Dinescu iar administrator este Eugen Dinescu
  • În 2023, ARAFURA SRL a raportat o cifră de afaceri de 10 milioane de lei, 36 de angajați și un profit net de 374,353 lei
Adunarea generală a asociaţilor societăţii DOMADAMI SRL, formată din Mircea-Titus Dobre și Andreea Dobre la care au fost invitați să participe și reprezentanții ARAFURA SRL, reprezentată prin administrator Eugen Dinescu şi prin asociat unic, Livia Dinescu, în calitate de asociat-cesionar ce dobândeşte toate cele 200 de părţi sociale ale societăţii DOMADAMI SRL urmând a avea o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%, au adoptat hotărârea nr.7 din 1 iulie 2024 publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr.4.112 din data de 04 septembrie 2024.
Reuniţi în Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii DOMADAMI SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, Aleea Egretei nr. 16, asociații au decis cesionarea cu titlu oneros, adică la preţul total de 2.100.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii), respectiv câte 10.500 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii) pentru fiecare parte socială cedată, a tuturor celor 200 de părţi sociale, în valoare nominală totală de 2.000 lei, adică în valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială, reprezentând 100% capitalul social al Societăţii, din care 50% de către Mircea-Titus Dobre şi 50% de către Andreea Dobre, cu consecinţa retragerii ambilor din societate şi a dobândirii de către ARAFURA SRL a calităţii de asociat unic al societăţii DOMADAMI SRL.
S-a procedat și la revocarea mandatului administratorului Andreea Dobre, începând cu data prezentei hotărâri, respectiv 01.07.2024 și numirea unui nou administrator pe o perioadă de 10 ani, începând cu data prezentei hotărâri, respectiv 01.07.2024, în persoana Eugen Dinescu.
Cu unanimitate de voturi, asociații au decis următoarele:
Asociatul Mircea-Titus Dobre cesionează cele 100 de părţi sociale deţinute de acesta în cadrul Societăţii, în valoare nominală totală de 1.000 lei, adică în valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială, reprezentând 50% din capitalul social al Societăţii, respectiv o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, către societatea ARAFURA SRL.
Asociatul Andreea Dobre cesionează cele 100 de părţi sociale deţinute de acesta în cadrul Societăţii, în valoare nominală totală de 1.000 lei, adică în valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială, reprezentând 50% din capitalul social al Societăţii, respectiv o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, către societatea ARAFURA SRL.
Preţul cesiunii celor 100 părţi sociale menţionate la alin. 1 al prezentului articol, de către asociatul Mircea-Titus Dobre este în cuantum total de 1.050.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii), respectiv câte 10.500 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii) pentru fiecare parte socială cedată, preţ ce va fi plătit de cesionarul ARAFURA SRL conform contractului de cesiune de părţi sociale.
Preţul cesiunii celor 100 părţi sociale menţionate la alin. 1 al prezentului articol, de către asociatul Andreea Dobre este în cuantum total de 1.050.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii), respectiv câte 10.500 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii) pentru fiecare parte socială cedată, preţ ce va fi plătit de cesionarul ARAFURA SRL conform contractului de cesiune de părţi sociale.
Foștii asociați, în calitate de cesionari, au declarat că răspunderea pentru toate operaţiunile/înregistrările evidenţiate în actele societăţii până la data înregistrării Hotărârii AGA şi a cesiunii părţilor sociale la Registrul Comerţului, inclusiv pentru cele care vor apărea ca urmare a unor acte de control, este în sarcina lor.
Urmare a cesiunii anterior menţionate, societatea îşi va continua activitatea cu asociat unic ARAFURA SRL, care va deţine 200 de părţi sociale, în valoare nominală de 2.000 lei (cate 10 lei fiecare parte socială), reprezentând 100% capitalul social al Societăţii, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
Capitalul social total al societăţii este de 2.000 lei (două sute lei), împărţit în 200 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare parte socială.
Urmare a prezentei hotărâri s-a procedat la întocmirea şi semnarea contractului de cesiune de părţi sociale între asociaţii Mircea-Titus Dobre și Andreea Dobre, pe de o parte, în calitate de cedenţi, şi societatea ARAFURA SRL, pe de altă parte, în calitate de cesionar, şi s-a modificat în mod corespunzător actul constitutiv al societăţii.
Noul administrator al companiei DOMADAMI SRL, Eugen Dinescu a fost împuternicit să semneze actul constitutiv actualizat al societăţii, să reprezinte societatea, să semneze şi să depună la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa cererea de depunere şi menţionare acte, precum şi toate celelalte acte şi înscrisuri necesare înregistrării şi publicării prezentei hotărâri.
 
Despre DOMADAMI SRL 

Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe Aleea Egretei, Nr. 16, Bloc C1 din Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Asociați în firmă au fost Andreea Dobre și Mircea Titus Dobre, cu câte 50% din capitalul social. Dobre Andreea eraadministratorul societății. 

Potrivit termene.ro. Andreea Dobre și Mircea Titus Dobre mai sunt asociați și administratori în MG Tour Turism  SRL și MG Tour Travel SRL. 
 
Domadami SRL a declarat, în anul 2023, o cifră de afaceri de 1.480.697 lei, 4 salariați și un profit de 644.456 lei.
 
Mircea Titus Dobre este fiul lui Mircea Dobre, fost consilier local PSD, în timpul primarului Radu Mazăre.
Mai întâi, Mircea Titus Dobre a fost consilier județean, iar din 2012 până în 2018 deputat din partea PSD.
 
La alegerile din 2020 a candidat din partea Pro România la Primăria Constanța. Mircea Titus Dobre a mai fost ministru al Turismului între 2017 – 2018.
 
ARAFURA SRL
Firma a fost înființată în anul 2001, având sediul în municipiul Constanța, pe strada București, județul Constanța.
Activitatea principală a societății constă în, conform codului CAEN, este reprezentată de „Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc”.
Asociat unic este Livia Dinescu, care deține părțile sociale în totalitate, cu o valoare de 500.000 lei.
Administrator este Eugen Dinescu.
Arafura a încheiat 1312 contracte de achiziții publice în valoare totală de 546.670,86 lei, potrivit www.termene.ro.
În 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de 10 milioane de lei, 36 de angajați și un profit net de 374,353 lei.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 2.35%, potrivit www.termene.ro.

Eugen Dinescu mai este asociat în Alfarom Com SRL, EVG Hydrogen Engineering SRL, la Florom SRL, la Perfecta Invest SRL și la Vienez SRL iar Livia Dinescu mai este asociat la Imondis Blue Papers SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 



Citește și:
Primăria Constanța, aviz favorabil Un spațiu comercial, amenajat și modificat de Domadami SRL, firmă deținută de fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre

Arafura SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța. Nu poate supraetaja unul din blocurile pe care le ridică
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii