Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motostivuitoristul în Arenă, la VIVO Mall Constanța. Show pentru toate vârstele (Galerie FOTO+VIDEO)

ro

31 Aug, 2024 15:32 211 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța






Sâmbătă, 31 august 2024, în mall-ul Vivo din Constanța are  loc ediția a 2-a a Motostivuitoristul în Arenă, începând cu ora 15.00.

Ce se întâmplă la eveniment?Concurs între cei mai buni motostivuitoriști din țară! Demonstrații spectaculoase de îndemânare și talent, tombole cu premii atractive, show-uri acrobatice oferite de echipa DEMENTOR, concurs de cunoștințe tehnice.

Competiția motostivuitoriștilor tinde să devină o tradiție la Constanța. Pentru a doua oară consecutiv, parcarea Mall-ului Vivo găzduiește întrecerea între cei mai iscusiți conducători de motostivuitoare.


CTBus , prezent la eveniment

La fel ca la prima ediție, CT BUS este alături de organizatorii evenimentului. Între demonstrațiile de virtuozitate ale motostivuitoriștilor, spectatorii pot vedea îndeaproape și afla toate detaliile tehnice ale autobuzului electric Granton, intrat în operarea CT BUS în primăvara acestui an.   

Evenimentul este în plină desfășurare.

În galeria Foto, Video a materialului se poate vedea măiestria cu care un motostivuitorist a introdus o minge într-o sticlă.

Citește și
LIVE TEXTConferință de presă cu ocazia evenimentului „Motostivuitoristul în Arenă” din Constanța. Iată despre ce se discută (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii