Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzică bună, parada moto și zeci de concursuri Organizația de Management al Destinației Mangalia organizeză, în luna iunie, ediția finală a Seawolves Bike Fest

ro

15 May, 2024 17:00 888 Marime text
  • Pe plaja Venus, în ziele de 14 și 15 iunie, se desfășoară  Seawolves Bike Fest! Evenimentul este realizat cu sprijinul Organizației de Management al Destinației Mangalia și al Primăriei Mangalia.
  • Pe scena festivalului vor urca Visions of Atlantis, Dirty Shirt, The O'Reillys and the Paddyhats, Dropout Kings, Metal Kings, Stratovarius, Bonfire, Trooper Romania, COMA, Fallen Arise & alții.
 
După 15 ani și 15 ediții, Seawolves Bike Fest a ajuns la episodul final. Festivalul moto-rock care a debutat în 2008 într-un camping din Eforie Nord își va lua rămas bun de la public pe plaja de la Venus, în cadrul ultimei sale ediții în weekendul 14-15 iunie 2024. Pentru a marca cum se cuvine această ultimă ediție, pe scena festivalului vor urca 14 formații dintre care 8 sunt din afara țării.
 
Pe plaja Venus, în ziele de 14 și 15 iunie, se desfășoară  Seawolves Bike Fest! Evenimentul este realizat cu sprijinul Organizației de Management al Destinației Mangalia și al Primăriei Mangalia.
 
Aflat la cea de-a 16-a ediție, Seawolves Bike Fest va va fi prezentat de Cristian Hrubaru, cel mai experimentat Master of Ceremony.
 
Pe scena festivalului vor urca Visions of Atlantis, Dirty Shirt, The O'Reillys and the Paddyhats, Dropout Kings, Metal Kings, Stratovarius, Bonfire, Trooper Romania, COMA, Fallen Arise & alții.
 
 
Parada moto, pe 15 iunie
 
 
„Ce spui de 'a wild night' la malul mării, sau chiar două, să fim siguri ? Hai pe pe plaja Venus, în 14 și 15 iunie, la Seawolves Bike Fest! Și pentru că zilele nu pot fi mai puțin încinse, pregătiți-vă pentru parada motoarelor, bikers games, late night parties, fireworks și, implicit, BBQ & drinks, acces la camping și moto parking“, au transmis reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mangalia.
 
Porțile festivalului se vor deschide pentru public începând de vineri, 14 iunie, ora 12:00. Concertele vor începe la ora 15:00 în fiecare zi, headlinerii fiind programați pentru ora 23:00.
 
Parada moto se va ține sâmbătă, 15 iunie, la ora 12, urmând ca la întoarcere să înceapă celebrele concursuri între participanți. După programul de concerte distracția va continua în cortul de after party, unde atmosfera va fi susținută live de o trupa de coveruri rock, iar sâmbăta de DJ.
 
În locația festivalului se vor găsi la discreție bere și alte băuturi, precum și numeroși furnizori de preparate culinare de toate felurile. De asemenea, vor exista comercianți de îmbrăcăminte și echipamente moto-rock, precum și alte produse și accesorii specifice. Accesul la festival se va face pe bază de brățară, iar comercializarea se va face cu carduri de festival reîncărcabile.
 
OMD Mangalia este prima Organizatie de Management al Destinației din România, cu rol principal în dezvoltarea stațiunilor de pe Litoralul Sudic Romanesc (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: Primăria Mangalia investește peste 2,6 milioane de euro în creșterea eficienței energetice a Liceului Callatis (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Camelia & Adrian SRL a obținut un nou contract de la Primăria Mangalia! Lucrări de intervenții pe domeniul public (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii