Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă „Legea pensiilor construită pentru eliminarea inechităților. Nimeni nu va avea pensia scăzută“

ro

23 Aug, 2024 17:04 166 Marime text
Nicolae Ciucă. Foto: Facebook/Nicolae CiucăPreședintele Senatului, Nicolae Ciucă a precizat printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook că Legea Pensiilor a fost construită pentru eliminarea inechităților. 

De asemenea, liderul PNL a menționat că nimeni nu va avea pensia scăzută. 

„Astăzi, la Călan, alături de colegii din organizația județeană PNL Hunedoara, am discutat despre rezultatele de la alegerile din iunie și despre proiectele pe care echipa liberală de aici le derulează. Primarii PNL din județ trebuie să continue dezvoltarea locală și atragerea de investiții în comunitățile lor, iar pentru acest obiectiv au tot sprijinul meu și al colegilor din conducere.

Un alt subiect pe care l-am abordat a fost noua lege a pensiilor, care intră în vigoare din septembrie. O lege construită pentru eliminarea inechităților, dar care, zilele acestea, a stârnit mai multe controverse, din cauza comunicării defectuoase a Ministerului Muncii. Trebuie să fim foarte clari: nimeni nu va avea pensia scăzută. S-a spus că pensiile minerilor sunt recalculate greșit și că aceștia vor avea de pierdut la pensie. Lucrurile nu stau așa. Toți cei care au lucrat în mină își vor păstra pensiile în plată, la cuantumul cel mai avantajos.

În ultimii aproape 5 ani, de când PNL este la guvernare, pensiile au crescut cu 60%. Și vom continua să le majorăm. Seniorii României merită grijă și respect, pentru toată munca depusă la construcția României de astăzi7 - a transmis Nicolae Ciucă.

Citește și: 

Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut ministrului Muncii și șefului Casei de Pensii să transmită un document către pensionari prin care să-i informeze că pensiile nu vor scădea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii