Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi informații IPJ Constanța despre accidentul de la Cernavodă, în care au fost rănite 12 persoane

ro

16 Aug, 2024 19:58 226 Marime text
Sursă foto: ISU Dobrogea



 
  • La data de 16 august a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22 C, în orașul Cernavodă, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un microbuz și un autocar, conduse de doi bărbați.

În urma accidentului rutier au fost rănite 12 persoane, pasagere în microbuz.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, precum și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.


În cauză cercetările sunt continuate de polițiști.


Reamintim că astăzi un  accident rutier s-a produs pe podul de la ecluza Cernavodă.
 
Salvatorii de la ISU Dobrogea au fost sesizați prin apel la 112 să intervină la un accident rutier intre un autocar și un microbuz, cu 37 persoane implicate.
 
La fața locului a intervenit  Detașamentul Cernavodă cu un ASAS, Descarcerarea, SMURD B2; Detașamentul Medgidia cu ATPVM și SMURD B2; Detașamentul Palas cu SMURD B2, SMURD C1 .  La ora 16⁰⁰ a fost activat Planul Roșu de interventie, iar la ora 18.00 a fost dezactivat, potrivit ISU Dobrogea.




Citește și
UPDATEAccident rutier, cu 37 de persoane implicate, în Cernavodă, Constanța! A fost activat Planul roșu de intervenție (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii