Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi nereguli descoperite de ANPC la un hotel de top din centrul Capitalei. 46 de camere, închise temporar "Altă zi, altă stea care cade! " (GALERIE FOTO)

ro

12 Feb, 2022 19:11 2092 Marime text

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a extins verificările la camerele Hotelului Radisson Blue din București și pe 11 februarie 2022, pentru a vedea modul în care sunt respectate drepturile consumatorilor de către operatorul economic S.C. Nemo Investement Vehicle S.A., deținătorul acestuia, dat fiind cele constatate cu o zi în urmă, în unitatea de cazare de 5 stele. 
 

 Au fost controlate alte 94 de camere, la 46 dintre ele înregistrându-se nereguli importante, respectiv, la aproape jumătate din totalul celor verificate în aceeași zi, transmite un comunicat din partea ANPC. 

 

” Altă zi, altă stea care cade! 

Dacă o ținem tot așa, ajungem să aducem stele de pom de iarnă, de acasă. 

Este de toată jena! 

Vom face adresă către autoritățile competente, pentru a fi reevaluată clasificarea acestui hotel, poate va rămâne cu o stea și jumătate. Restul le va găsi pe cer, în prima noapte senină!” – Horia Constantinescu, președintele ANPC.


 
În urma verificărilor, comisarii ANPC au aplicat încă o amendă contravențională, în valoare de 10.000 lei, și au dispus oprirea temporară a prestarii serviciilor pentru cele 46 de camere cu deficiențe,  până la remedierea acestora. 
 

Neregulile constatate au fost:

- existența unor pereți murdari 
- utilizarea unor piese de mobilier cu porțiuni exfoliate, pătate sau rupte.


Sursa foto: ANPC 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii