Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nunta anului în România! Monica Bîrlădeanu se căsătorește cu medicul Valeriu Gheorghiță

ro

05 Oct, 2024 11:55 285 Marime text
Monica Bîrladeanu, Sursa foto: Facebook



 
  • Nunta anului în showbiz-ul din România! Frumoasa actriță Monica Bîrlădeanu se căsătorește cu medicul militar Valeriu Gheorghiță, cel care a coordonat campania de vaccinare din România în timpul pandemiei de coronavirus.

Deși cei doi au avut o relație discretă, câteva date despre nunta lor au ajuns în spațiul public, potrivit știripesurse.ro. Se știe deja că uniunea va avea loc la Palatul Snagov pe data de 5 octombrie.

Monica Bîrlădeanu a recunoscut că s-a apucat serios de sport și că a eliminat complet un aliment din dieta ei.

„E adevărat că în ultima vreme sunt aproape zilnic la sală. Am simțit nevoia să cultiv și să fiu încăpățânată în legătură cu această disciplină. Pentru că, cel puțin femeia, pe măsură ce înaintează în vârstă, are nevoie masivă de activitate fizică și de menținerea masei musculare. Pe care o pierzi practic, în fiecare an. Și, în sensul acesta, strict bazat pe sănătate și nu pe vanitate, m-am hotărât să cultiv și să mă țin de această disciplină. (…) Am voință, dar tocmai pentru că în momentul în care îmi spun ‘nu am chef, acela e momentul în care știu că trebuie să calc peste acest ‘nu am chef și să mă duc. Pentru că ‘nu am chef este un criteriu foarte periculos. Dacă faci lucrurile bazate pe ‘am chef, nu am chef, te duci la vale complet. Practic, nu reușești să cultivi absolut nimic. Nu poți să fii consecvent în legătură cu nimic, să fii serios în legătură cu nimic, dacă ‘am chef sau n-am chef este un criteriu.’, a spus Monica.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a cerut ca Valeriu Gheorghiță să îi angajeze Monicăi Bârlădeanu un bucătar.

„Până pe 6 octombrie mai gătește Monica, după aia, gata. El ar putea să -i facă o supriză, cadou de nuntă, să îi angajeze un bucătar. Ce faci, mă, o pui pe femeie, la 46 de ani, să înceapă găteala? N-a gătit o viață, gătește acum trei feluri pe zi?

Lui îi merge bine, așa arată. Până semnezi, îți place middle class-ul… mă duc la Rodos, d-astea. După ce ai semnat, gata. Nu poți să te faci de râs în oraș. O să aibă bani după nuntă, două, trei, patru, cinci milioane tot strâng, nu?”, a spus ea.

„Nașii cred că o să fie niște medici bogați, așa aș pune și eu. O dată se mărită Monica. Eu știu că nunta e la Palatul Snagov și acolo aș face și eu, să nu mai plătească chiria. Șmecherii statului nu plătesc chirie pentru evenimente”,a spus creatoarea de modă.
 
Citește și
Jean de la Craiova și Adrian Copilul Minune au primit un porc pentru cântarea la o nuntă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii