Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O licitație organizată de DRDP Constanța și contestată la CNSC a fost trimisă spre soluționare la Tribunalul Prahova (DOCUMENT)

ro

24 Oct, 2024 17:00 317 Marime text

 
  • Hausplan Prokjekt SRL a contestat la CNSC rezultatul procedurii emisă de către DRDP Constanța cu privire la achiziția directă, organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Servicii întocmire Proiectare a 4 depozite modulare acoperite pentru material antiderapant și fondanți chimici”
  • În baza documentelor depuse de părți, CNSC a declinat competența de soluționare a contestației depusă de Hausplan Prokjekt SRL către Tribunalul Prahova și a dispus trimiterea de îndată a dosarului către instanță
  • Decizia este obligatorie și fără cale de atac




Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat  decizia nr.2899/C1/3505 la contestația nr. 919/08.10.2024, înregistrată formulată de HAUSPLAN PROJEKT SRL, cu sediul în Ploiești, împotriva rezultatului procedurii comunicat prin adresa nr. 41837/07.10.2024, emisă de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – DRDP Constanța cu privire la achiziția directă, organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Servicii întocmire Proiectare (C.U., Studii teren, D.T.A.A., P.A.C., PTh + C.S. + D.E.) a 4 depozite modulare acoperite pentru material antiderapant și fondanți chimici”.

HAUSPLAN PROJEKT SRL a solicitat anularea comunicării privind respingerea ofertei sale.

În baza documentelor depuse de părți, CNSC a declinat competența de soluționare a contestației depusă de HAUSPLAN PROJEKT SRL către Tribunalul Prahova și a dispus trimiterea de îndată a dosarului către Tribunalul Prahova,conform art. 12 alin. (3) din Legea nr. 101/2016. Decizia este obligatorie și fără cale de atac.

Despre HAUSPLAN PROJEKT SRL

Firma cu sediul social în Ploiești, Prahova funcționează din 2007 și se ocupă cu activități de arhitectură.

În 2023, compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 700.000 lei, 5 angajați și profit de 213.000 lei.

Matei Victor Pătrașcu este unic asociat și administrator.

Compania figurează cu 6 contracte din achiziții directe, potrivit www.termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datel or cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

DRDP Constanța, aproximativ 18.000 de euro alocați pentru serviciul de salarizare și resurse umane (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii