Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O porțiune din tavanul unei locuințe, cuprinsă de flăcări, în județul Harghita

ro

11 Jan, 2024 14:54 822 Marime text
Sursa foto: ISU Tulcea/Imagine cu rol ilustrativ


 
  • Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au intervenit pentru stingerea unui incendiu, izbucnit, seara trecută, în jurul orei 21:00, la o locuință,  din municipiul Toplița, având drept cauză probabilă coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, potrivit ISU Harghita.
 
La sosirea echipajelor de stingere, ardea funinginea din interiorul coșului de fum și circa 2 metri pătrați din tavan, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.

 
„Incendiul a fost lichidat cu promptitudine, în limitele găsite, salvându-se astfel bunuri în valoare de aproximativ 100.000 de lei”, transmit pompierii. 

 
Măsuri de prevenire ale incendiilor casnice
 

„În perioada sezonului rece, necurățarea și amplasarea necorespunzătoare a coșurilor de fum rămân printre principalele cauze generatoare ale incendiilor la locuințe și a riscului de intoxicație cu monoxid de carbon”, punctează ISU Harghita.
 

Citește și
Alertă la Galați pentru găsirea unui minor de 14 ani dispărut! Adolescentul fusese luat de tată de la școală după ce ar fi fost agresiv cu colegii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii