Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O remorcă de lemne fără aviz, depistată de jandarmii din Constanța

ro

07 Oct, 2024 14:34 207 Marime text
Remorcă, Sursa foto: Jandarmeria Constanța

 
În data de 05.10.2024, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au desfășurat o activitate în cooperare cu reprezentanții Ocolului Silvic Băneasa, pe linia combaterii activităților infracționale din domeniul silvic.

Cu ocazia acestei acțiuni jandarmii au observat un tractor care ieșea de pe un drum de pământ și care transporta o remorcă plină de lemne. Verificând în sistemul SUMAL jandarmii au descoperit faptul că transportul în cauză era ilegal, neavând aviz de însoțire a lemnelor transportate.
În urma verificărilor ulterioare s-a stabilit faptul că persoana în cauză transporta ilegal o cantitate de 4 metri cubi de lemn de stejar, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu suma de 1000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171 din 16 iulie 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, au precizat reprezentanți IJJ Constanța.

Tot în cadrul aceleiași acțiuni jandarmii au descoperit un alt individ care transporta cu o căruță 0.1 metri cubi de salcâm, fiind și acesta sancționat contravențional pentru fapta sa.        

Lemnele din cele două transporturi au fost reținute în vederea confiscării la depozitul ocolului silvic.

Citește și:
Patru tineri din Constanța care prezentau un comportament nefiresc, controlați de jandarmi. Iată ce au descoperit oamenii legii (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii