Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OFSD Constanța Campanie umanitară pentru comunitățile din Amzacea și satele General Scărișoreanu și Casicea (FOTO)

ro

23 Oct, 2024 15:08 329 Marime text
Campanie umanitară, Sursa foto: Facebook/OFSD județul Constanța
 
Astăzi, 23 Octombrie 2024, reprezentantele Organizației Femeilor Social Democrate a județului Constanța s-au reîntors în comuna Amzacea și satele General Scărișoreanu și Casicea, pentru a oferi ajutor familiilor numeroase, cu mulți copii, afectate de inundațiile din lunile august și septembrie.

OFSD Constanța a inițiat o amplă campanie umanitară, mobilizând resurse și sprijin financiar pentru a veni în ajutorul celor mai greu încercați. Inundațiile au distrus agoniseala de-o viață a multor familii, iar Femeile Social Democrate au promis, la ultima lor vizită din 5 septembrie, că se vor întoarce cu sprijin suplimentar pentru cei afectați.

Astăzi, această promisiune a devenit realitate, oferind donații ce au constat în: îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente de bază, produse de curățenie, produse de igienă, pături și lenjerii de pat.

Administrația Publică Locală prin serviciul de Asistență Socială a venit în sprijinul acestei acțiuni nominalizând familiile care au cel mai urgent nevoie de sprijinul nostru.

Doamna Mariana GÂJU, președinte OFSD județul Constanța, mulțumește tuturor oamenilor care au donat aceste produse, indiferent din ce localitate a județului vin.

Prin această acțiune, am reușit să aducem o rază de speranță celor care se confruntă cu mari dificultăți. Misiunea noastră rămâne clară: să oferim sprijin concret și speranță celor care au cea mai mare nevoie de ajutor!, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Campanie umanitară a Organizației Femeilor Social Democrate Constanța pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații de la Amzacea (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii