Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord Cea mai nouă stațiune de pe litoral, Mamaia Nord, vă așteaptă pentru a o experiență de neuitat!

ro

03 Jul, 2024 10:23 580 Marime text
  • Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord îndeamnă turiștii, români și străini, să aleagă ca și destinație de vacanță stațiunea Mamaia Nord.
  • Aici, turișii pot alege între hoteluri moderne și apartamente de lux, până la pensiuni confortabile.
  • Amenajate cu grijă, plajele din Mamaia Nord oferă șezlonguri și umbrele pentru închiriere.
  • Zeci de restaurante oferă specialități pescărești proaspete, pregătite de bucătari iscusiți.
 
Cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre, Mamaia Nord, a devenit un punct de atracție pentru turiștii din țară și din străinătate, transmite Organizația de Management al Destinatiei Mamaia Nord.

Mamaia Nord se laudă cu cele mai noi locuri de cazare, plaje frumos amenajate, beach baruri și restaurante cu specialități pescărești,  promiâînd astfel o vacanță de vis pentru toată familia. Cei care ajung în stațiunea Mamaia Nord au la dispoziție o ofertă  variată de cazare. Turișii pot alege între hoteluri moderne și apartamente de lux, până la pensiuni confortabile.

Construite recent, zceste unități de cazare au toate facilitățile necesare pentru un sejur plăcut și relaxant. Fie că preferați un hotel cu vedere la mare sau un apartament spațios pentru întreaga familie, veți găsi cu siguranță opțiunea perfectă în Mamaia Nord.

 
Plaje frumos amenajate și restaurante cu specialități delicoase

 
Amenajate cu grijă, plajele din Mamaia Nord oferă șezlonguri și umbrele pentru închiriere. Pe plaje există și numeroase beach baruri unde vă puteți răcori cu un cocktail sau o băutură delicioasă. Zona de plajă este curată și bine întreținută, asigurând un mediu plăcut pentru relaxare și distracție.



Un alt avantaj major al stațiunii Mamaia Nord este distanța relativ redusă față de apă. Plajele largi și lungi oferă spațiu suficient pentru toți turiștii, iar accesul la mare este facil și sigur. Apa cu o adâncime progresivă face ca această stațiune să fie ideală pentru familiile cu copii. Cei mici se pot bucura de bălăceală în siguranță, în timp ce părinții se pot relaxa știind că nu sunt expuși pericolelor.

Un rol important în atractivitatea stațiunii Mamaia Nord îl are și gastronomia. Zeci de restaurante oferă specialități pescărești proaspete, pregătite de bucătari talentați.

De la fructe de mare la pește proaspăt prins, fiecare masă devine o adevărată experiență culinară. În plus, restaurantele din Mamaia Nord includ și opțiuni pentru cei care preferă preparate internaționale sau vegetariene.

 
O stațiune pet friendly


Mamaia Nord este o stațiune pet friendly. Multe unități de cazare acceptă animalele de companie, iar plajele și spațiile publice sunt prietenoase cu animalele, asigurând astfel o vacanță plăcută pentru toți membrii familiei.
 
Cu plajele sale frumoase, locurile moderne de cazare, restaurantele de top și facilitățile care o fac ideală pentru familii și iubitorii de animale, Mamaia Nord promite o vacanță de vis  pentru toți cei care o vizitează.
Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc liniștit pentru relaxare sau a unor activități pline de distracție pentru întreaga familie, Mamaia Nord vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Gradul de ocupare în weekendul de Rusalii, de peste 80%: OMD Mamaia Nord, destinație de vacanță preferată de tot mai mulți turiști


OMD Mamaia Nord: Directorul general al ANPC, Paul Anghel, mesaj important pentru turiști - „Vizitați litoralul românesc!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii