Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord Directorul general al ANPC, Paul Anghel, mesaj important pentru turiști - „Vizitați litoralul românesc!”

ro

25 Jun, 2024 12:33 496 Marime text
  • Multe dintre bucătăriile de pe litoralul românesc sunt echipate cu dotări superioare celor din Bulgaria sau Grecia.
  • Operatorii economici români oferă un nivel ridicat de protecție a consumatorilor.
  • Paul Anghel, directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), îndeamnă turiștii să aleagă litoralul românesc pentru vacanțele lor.
 
Mamaia Nord este o destinație de top cu bucătării de excepție și protecție pentru consumatori. Prezent în Mamaia Nord, Paul Anghel, directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj care încurajează turiștii să aleagă litoralul românesc pentru vacanțele lor.
 
Vizitați litoralul românesc! Există bucătării cu dotări cu mult peste unele din Bulgaria sau Grecia iar operatorii economici oferă un înalt nivel de protecție a consumatorilor! spune Paul Anghel.




Mesajul a fost preluat și de reprezentanții  Organizației de Management al Destinației Mamaia Nord (OMD Mamaia Nord), care  au transmis că cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre a devenit rapid un punct de atracție major pentru turiștii din țară și din străinătate.

 De altfel, bucătăriile moderne de pe litoral îmbunătățesc calitatea preparatelor oferite turiștilor și contribuie la siguranța alimentară. Pe lângă dotările de ulrimă generație ale bucătăriilor, pe litoralul românesc există și un nivel înalt de protecție a consumatorilor. din

Inspectorii ANPC îi îndrumă pe operatorii economici să respecte cele mai bune practici în domeniu.

În contextul lansării Comandamentului Litoral 2024 și pentru a crea un mediu sigur, cu produse și servicii conforme pentru consumatori, pe data de 21.06.2024, a fost organizată o videoconferință pe tema consilierii operatorilor economici din turism care desfășoară activități pe litoral cu privire la obligațiile pe care acestia le au în raport cu legislația în vigoare referitoare la protejarea drepturilor consumatorilor.

Topicul intâlnirii a privit, în special, comercializarea produselor și serviciilor alimentare, produsele nealimentare, unitățile de cazare - primire turistică precum și zonele de agrement.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

OMD Mamaia Nord și Traian Bădulescu, reprezentant ANAT, despre cea mai nouă stațiune de pe litoral - „A ajuns un mic Miami al Europei Centrale și de Est“

Destinația perfectă pentru sezonul estival: OMD Mamaia Nord invită turiștii români în cea mai nouă stațune de pe litoral

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii