Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord Experiență culinară memorabilă, într-un cadru de neuitat, oferită de restaurantele din stațiune

ro

29 Aug, 2024 12:27 204 Marime text
Restaurante Mamaia Nord
  • Printre restaurantele din stațiunea Mamaia Nord  enumerăm: Massaranduba, Azimuth, Marina Surf și Luna.
  • Massaranduba Mamaia este un restaurant de top, situat în zona Mamaia Nord, care oferă servicii de înaltă calitate pentru organizarea de evenimente private, nunți, aniversari, cununii, botezuri și petreceri corporate.
  • La restaurantul Azimuth veți avea parte de o bucătărie rafinată și o atmosferă vibrantă.
  • În meniul restaurantulului Marina Surf găsiți preparate internaționale, salate, pește proaspat și fructe de mare, burger, pizza și paste din ingrediente autentice.
  • Și restaurantul Luna oferă cine romantice într-un cadru de intimitate.
 
Restaurantele din stațiunea Mamaia Nord oferi o experiență culinară memorabilă într-un cadru de neuitat, pe malul Mării Negre, transmite OMD Mamaia Nord.
 
Puteți savura de la fructe de mare proaspete și preparate culinare pe bază de pește până la mâncăruri internaționale sau de specialități locale. Restaurantele din Mamaia Nord sunt concepute pentru a satisface toate gusturile și a oferi o experiență culinară memorabilă  într-un cadru de neuitat, pe malul Mării Negre.
 
Printre restaurantele din stațiunea Mamaia Nord enumerăm: Massaranduba, Azimuth, Marina Surf și Luna.
 

„Massaranduba Mamaia este un restaurant de top, situat în zona Mamaia Nord, care oferă servicii de înaltă calitate pentru organizarea de evenimente private, nunți, aniversari, cununii, botezuri și petreceri corporate. Cu o atmosferă elegantă și o vedere impresionantă asupra mării, acest restaurant este locul perfect pentru a celebra evenimente importante din viața ta. Meniul nostru cu specific internațional, preparat cu ingrediente proaspete, vă satisface gusturile chiar și celor mai exigenți cereri. Personalul nostru profesionist va asigura ca totul decurge perfect, lăsându-vă să vă bucurați de evenimentul dumneavoastră. Rezervați acum la Massaranduba Mamaia pentru a vă asigura o experiență de neuitate“ au transmis reprezentanții Massaranduba Mamaia.

 
La restaurantul Azimuth veți avea parte de o bucătărie rafinată și o atmosferă vibrantă.

„Azimuth Beach este destinația pentru o experiență de plajă și lounge de top în Mamaia Nord. Misiunea noastră este să oferim oaspeților noștri un refugiu excepțional și de neuitat, combinând facilități de lux, bucătărie rafinată și o atmosferă vibrantă“, transmit repreznetnații restaurantului Azimuth.

 
În meniul restaurantulului Marina Surf găsiți preparate internaționale, salate, pește proaspat și fructe de mare, burger, pizza și paste din ingrediente autentice.
 

„Situat chiar pe plajă, la cativa metri de mare, Restaurantul Marina Surf vă întâmpină zilnic cu o atmosferă relaxată și o priveliște de vis. Ne propunem să va oferim o experiență culinară deosebită, selectând în meniul nostru preparate diversificate folosind doar ingrediente naturale și proaspete. Astfel, găsiți în meniul nostru preparate internaționale, salate, pește proaspat și fructe de mare, burger, pizza și paste din ingrediente autentice. Vă așteptăm la malul mării întregul sezon pentru pentru o experiență culinară deosebită!“, transmit reprezentanții restaurantulului Marina Surf.

 
 Și restaurantul Luna oferă cine romantice într-un cadru de intimitate.

„Restaurantul Luna, a fost conceput ca o oază de intimitate și confort. Decorul plin de culoare, ambianța plină de farmec dar și mesele savuroase sunt tot atâtea motive pentru a poposi la restaurantul Luna. Personalul nostru vă va întâmpina întodeauna cu profesionalism și o servire care poate mulțumi orice client. Vă așteptăm fie pentru o cină romantică, o ieșire cu prietenii sau o ocazie specială din viața ta (nuntă, botez, etc.)“, au punctat, la rândul lor, reprezentanții restaurantului Luna.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

 
OMD Mamaia Nord: Nisip fin și apă cristalină, pe plajele din stațiuni. „Lasă atmosfera încântătoare să te cuprindă!“
 
Mirela Matichescu, manager OMD Mamaia Nord - „Am avut un weekend plin, cu un grad de ocupare de peste 95%!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii