Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord Nisip fin și apă cristalină, pe plajele din stațiuni. „Lasă atmosfera încântătoare să te cuprindă!“

ro

27 Aug, 2024 14:04 266 Marime text
Plaje Mamaia Nord. Sursa foto - facebook
  • OMD Mamaia Nord transmite că în cea mai nouă stațiune de pe litoral au fost amenajete următoarele plaje: Massaranduba,  Yucatan, Opera, Azimuth, Infinity și Lu Jo.
  • Pe plaja Massaranduba se află un restaurant de top - Massaranduba Mamaia, care oferă servicii de înaltă calitate pentru organizarea de evenimente private, nunți, aniversari, cununii, botezuri și petreceri corporate.
 
Stațiunea Mamaia Nord a devenit rapid un loc preferat de turiști. Plajele din Mamaia Nord te întâmpină cu nisip fin și ape cristaline, oferind un cadru perfect pentru relaxare și distracție. Atmosfera vibrantă și serviciile de înaltă calitate asigură cadrul perfect pentru un sejur sub soarele blând al litoralului românesc.
 
OMD Mamaia Nord transmite că în cea mai nouă stațiune de pe litoral au fost amenajete următoarele plaje: Massaranduba,  Yucatan, Opera, Azimuth, Infinity și Lu Jo.
 

Pe plaja Massaranduba se află un restaurant de top - Massaranduba Mamaia, care oferă servicii de înaltă calitate pentru organizarea de evenimente private, nunți, aniversari, cununii, botezuri și petreceri corporate. Cu o atmosferă elegantă și o vedere impresionantă asupra mării, acest restaurant este locul perfect pentru a celebra evenimente importante din viața ta. Meniul nostru cu specific internațional, preparat cu ingrediente proaspete, vă satisface gusturile chiar și celor mai exigenți cereri. Personalul nostru profesionist va asigura ca totul decurge perfect, lăsându-vă să vă bucurați de evenimentul dumneavoastră.
 
Azimuth Beach este destinația voastră supremă pentru o experiență de plajă și lounge de top în Mamaia Nord. Misiunea celor care administrează plaja este să ofere oaspeților un refugiu excepțional și de neuitat, combinând facilități de lux, bucătărie rafinată și o atmosferă vibrantă. Azimuth Beach oferă o experiență pe plajă, care pune ștacheta ridicată pentru lux și divertisment.
 

Pășește pe nisipurile moi, pudrate și lasă atmosfera încântătoare să te cuprindă. Plaja este întreținută cu meticulozitate, oferind un mediu curat și confortabil pentru a vă relaxa și a vă relaxa, transmit reprezentanții OMD Mamaia Nord.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Mirela Matichescu, manager OMD Mamaia Nord - „Am avut un weekend plin, cu un grad de ocupare de peste 95%!“
 
OMD Mamaia Nord: Iată cum arată plajele din Mamaia Nord de la înălțime
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii