Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mangalia Vaporașele Water Taxi Mangalia vă invită la mini croaziere cu ghid la bord

ro

07 Aug, 2024 12:55 243 Marime text
Vaporașele Water Taxi Mangalia
  • Vaporașele Water Taxi Mangalia pleacă din Portul Turistic Mangalia, iar turiștii vor putea admira nu doar marea, ci vor afla multe lucruri interesante.
  • De asemenea, OMD Mangalia a făcut public și orarul autobuzelor electrice în Mangalia și în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp, precizând că transportul public cu aceste autobuze este GRATUIT!
  
OMD Mangalia
amintește turiștilor că vaporașele Water Taxi Mangalia îi așteaptă zilnic la mini croaziere de o oră cu ghid la bord. Vaporașele Water Taxi Mangalia pleacă din Portul Turistic Mangalia, iar turiștii vor putea admira nu doar marea, ci vor afla multe lucruri interesante.
 
„Probabil una din cele mai căutate atracții din Portul Turistic Mangalia Riviera Sud, vaporașele Water Taxi Mangalia vă invită, zilnic, la mini croaziere de o oră cu ghid la bord. Veți avea ocazia să vedeți și să aflați multe lucruri interesante despre șantierul naval, portul militar, navele lui Ceaușescu, cea mai veche navă de război a României și multe altele!“, au transmis reprezentanții Organizației de Management a Destinației Magalia.
 

„Aventura pe Mare te Așteaptă în Portul Turistic Mangalia! Îmbarcă-te într-o experiență de neuitat cu o plimbare cu vaporul în Portul Turistic Mangalia! Simte briza mării și admiră peisajele spectaculoase ale litoralului românesc. Indiferent dacă ești turist sau localnic, această aventură pe apă este perfectă pentru toți! Vino să te relaxezi și să te bucuri de momente memorabile pe valurile Mării Negre. Portul Turistic Mangalia – Unde fiecare plimbare devine o amintire de neprețuit! “, au punctat reprezentanții Water Taxi Mangalia.

 
Prețurile sunt accesibile: 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii. Durata plimbării este de o oră și include un ghid la bord, care va prezenta numeroase obiective interesante!
 
De asemenea, OMD Mangalia a făcut public și orarul autobuzelor electrice în Mangalia și în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp, precizând că transportul public cu aceste autobuze este GRATUIT! Îcepând din august 2022, Primăria Mangalia a scos pe traseu autobuzele electrice, care au fost achiziționate în cadrul unui proiect cu fonduri UE.

Aceste autobuze electrice asigură, GRATUIT, transportul public în localitate, inclusiv în stațiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp. Prin implementarea acestui proiect,  Mangalia a devenit prima localitate din județul Constanța, în care s-a introdus transportul public ecologic, cu autobuze electrice, fără costuri din partea călătorilor – turiști sau localnici. În plus,  Mangalia are și stații de autobuze noi.

Pe toată perioada sezonului estival, turiștii aflați în vacanță în sudul litoralului pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel, sau între stațiuni și oraș. În plus, locuitorii  Mangaliei, atât din zonele centrale, cât și cei care locuiesc în cartierul de case,  beneficiază de același transport nepoluant, ecologic.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și:

 
OMD Mangalia reamintește turiștilor că pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel, sau între stațiuni și oraș
 
OMD Mangalia. Plaje extinse din sudul litoralului pentru o vacanță perfectă pentru familii și copii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii