Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mangalia reamintește turiștilor că pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel, sau între stațiuni și oraș

ro

17 Jul, 2024 10:16 225 Marime text
  • OMD Mangalia transmite turiștilor orarul autobuzelor electrice în Mangalia și în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp, precizând că transportul public cu aceste autobuze este GRATUIT!
  • Începând din august 2022, Primăria Mangalia a scos pe traseu autobuzele electrice, care au fost achiziționate în cadrul unui proiect cu fonduri UE.
 
OMD Mangalia amintește turiștilor orarul autobuzelor electrice în Mangalia și în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp, precizând că transportul public cu aceste autobuze este GRATUIT!
 
Începând din august 2022, Primăria Mangalia a scos pe traseu autobuzele electrice, care au fost achiziționate în cadrul unui proiect cu fonduri UE.
 
Aceste autobuze electrice asigură, GRATUIT, transportul public în localitate, inclusiv în stațiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp.
 
Prin implementarea acestui proiect,  Mangalia a devenit prima localitate din județul Constanța, în care s-a introdus transportul public ecologic, cu autobuze electrice, fără costuri din partea călătorilor – turiști sau localnici. În plus,  Mangalia are și stații de autobuze noi.
 
Pe toată perioada sezonului estival, turiștii aflați în vacanță în sudul litoralului pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel, sau între stațiuni și oraș. În plus, locuitorii  Mangaliei, atât din zonele centrale, cât și cei care locuiesc în cartierul de case,  beneficiază de același transport nepoluant, ecologic.
 
Iată programul și graficul de circulație al autobuzelor electrice gratuite în Mangalia și în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp în perioada verii:


 
 


 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

 
Experiență de realitate virtuală la Grădina Culturală Callatis: OMD Mangalia a lansat proiectul Experiență de realitate virtuală

OMD Mangalia: Water Park Jupiter este locul perfect pentru o zi de distracţie, într-un mediu sigur şi modern
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii