Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mangalia Water Park Jupiter este locul perfect pentru o zi de distracţie, într-un mediu sigur şi modern

ro

28 Jun, 2024 11:41 691 Marime text
Sursa foto - facebook Visit Mangalia
  • Galaxy Water Park Jupiter oferă tobogane şi surse infinite de distracţie special concepute şi gândite pentru cei care caută adrenalină şi aventură.
  • Galaxy Water Park Jupiter este situat pe strada Brindiși nr. 10 din stațiunea în Jupiter.
  • Parcul funcționează între orele 09:00 - 19:00.
 
Organizația de Management al Destinației Mangalia invită turiștii la Galaxy WaterPark Jupiter. Situat în apropierea hotelului Poseidon, la intrarea pe plaja Jupiter, Galaxy Water Park Jupiter oferă tobogane şi surse infinite de distracţie special concepute şi gândite pentru cei care caută adrenalină şi aventură, dar şi zone de relaxare cu şezlonguri. Locul perfect pentru o zi de distracţie, într-un mediu sigur şi modern.
 
„Vara asta, toate drumurile duc la Galaxy Water Park Jupiter!  Emoții și adrenalină de dimineața până seara! Haide și tu! Ce mai aștepți?“, susțin reprezentanții parcului de distracții.
 
Galaxy Water Park Jupiter este situat pe strada Brindiși nr. 10 din stațiunea în Jupiter. Parcul funcționează între orele 09:00 - 19:00.
 

„Cât e vara de luungă, la GalaxyWaterPark emoțiile te însoțesc de dimineața până seara. Și nu glumim, avem tot ce îți poți imagina pentru a petrece clipe memorabile“, transmit reprezentanții parcului de distracții.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

 
 
OMD Mangalia, anunț îmbucurător pentru turiști. ABADL a început lucrările de înnisipare între stațiunile Neptun și Venus
 
OMD Mangalia prezintă agenda evenimentelor, în cadrul unui eveniment la Jupiter, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii