Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palatul Copiilor Constanța – în acțiune de ecologizare

ro

18 Oct, 2024 17:12 168 Marime text









 Circa 20.000 mp vor fi curățați în luna octombrie, în cadrul inițiativei #Mulțumesc!Orașul tău

 Sâmbătă, 19 octombrie, are loc prima ediție a inițiativei #Mulțumesc!Orașul tău, prin care este continuată misiunea de a contribui la promovarea responsabilității față de mediul înconjurător, printr-o nouă acțiune de ecologizare în județul Constanța.
 
Evenimentul are ca scop revitalizarea terenului din incinta Palatului Copiilor pentru utilizarea spațiului în scopul amenajării a șase terenuri de sport și trei alei de acces.

Peste 400 de voluntari din comunitate sunt așteptați să își unească forțele pentru curățarea unui teren de aproximativ 20.000 mp din incinta Palatului Copiilor și tăierea a peste 10.000 mp de buruieni.
Lemnele de foc obținute în urma acțiunii de curățare a terenului vor fi donate către familiile vulnerabile din județul Constanța.

Constănțenii și toți cei care vor să se alăture inițiativei #Mulțumesc! Orașul tău sunt invitați sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 9:00, la Palatul Copiilor, unde vor fi echipați cu unelte de lucru și cu aproximativ 3.000 de saci menajeri pentru colectarea deșeurilor.
Încă din anul 2020, de la prima ediție a programului #Mulțumesc! Plaja ta, Constanța a fost pusă pe harta orașelor în care comunitatea se reunește sub umbrela unui scop comun: impactul pozitiv asupra naturii și responsabilizarea față de mediul înconjurător. An de an, constănțenii s-au bucurat de sprijinul a sute de voluntari, care au reușit în timp record să colecteze tone de deșeuri de pe plajele Modern, Neversea, Zoom Beach și Trei Papuci.
 
Inițiativa #Mulțumesc! Orașul tău continuă angajamentul asumat de partenerii City Park Mall, Asociația Constanța ReStart și ZOOM Beach de a contribui la obiectivul de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător.

În parteneriat cu Palatul Copiilor Constanța, terenul din incinta acestuia va fi ecologizat și transformat într-un spațiu util, care va putea fi folosit pentru activități educative, recreative sau culturale. Astfel, prin intermediul inițiativei #Mulțumesc! Orașul tău, va spori semnificativ   contribuind astfel la un viitor mai bun pentru următoarele g enerații.
 
 
 
Citește și
Palatul Copiilor Constanța organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant. Se solicită trei ani vechime în muncă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii