Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute descoperite de jandarmii din Constanța (FOTO)

ro

10 Jul, 2024 11:13 385 Marime text
Sursă foto: IJJ Constanța
 
  • Bărbatul le-a spus jandarmilor că a cumpărat articolele respective din București, în scopul de a le vinde apoi cu profit la Constanța.
 
Marți, 09.07.2024, în timpul unei misiuni de rutină, Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în jurul orei 16:00, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja din municipiul Constanța, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care avea o sacoșă în mână și s-a comportat suspect la vederea patrulei, transmite un comunicat din partea IJJ Constanța.
 
Datorită acestui motiv jandarmii s-au apropiat și l-au legitimat pe cel în cauză. Bărbatul figura cu domiciliul într-o localitate din județul Galați. Ulterior s-a trecut și la controlul corporal și al bagajelor acestuia, jandarmii descoperind în sacoșa bărbatului mai multe parfumuri și perechi de ochelari purtând sigla sau denumirea unor mărci de renume, susceptibile a fi contrafăcute (comercializarea unor asemenea produse fiind sancţionată de legea 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice).
 
Bărbatul le-a spus jandarmilor că a cumpărat articolele respective din București, în scopul de a le vinde apoi cu profit la Constanța.
 
Articolele respective au fost ridicate de către jandarmi în vederea confiscării şi împreună cu actele premergătoare întocmirii dosarului penal au fost predate lucrătorilor de poliţie în vederea continuării cercetărilor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Scandal în Tulcea. Dispută violentă pentru o pereche de ochelari neplătită!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii